Την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά ζητά από τον πρωθυπουργό ο Ανδρέας Λοβέρδος

4629769

Αίτηση κατάθεσης εγγράφων από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδο

«Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και έως πρότινος κυβερνητικός σας εταίρος κ.Πάνος Καμμένος έχει κατ’ επανάληψη διατυπώσει σοβαρότατους υπαινιγμούς για διακίνηση «εισαγόμενου και εξαγόμενου χρήματος» με σκοπό την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών» επισημαίνει στην αίτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Πολύ πρόσφατα «μετονόμασε» σε «ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ» την πολιτική κίνηση του κ. Κοτζιά που φέρει το όνομα «ΠΡΑΤΤΩ». Η αντιπαράθεση αυτού του χαρακτήρα επαναφέρει διαρκώς στην επικαιρότητα το γεγονός, πως η παραίτηση του κ.Κοτζιά συνοδεύτηκε από μία επιστολή προς εσάς, η οποία ουδέποτε δόθηκε στη δημοσιότητα και η οποία πρέπει να καταστεί δημόσια» τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

«Ενόψει μάλιστα της κύρωσης και επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από τα όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, οι φορείς των οργάνων πρέπει να είναι ενήμεροι για τους λόγους παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Και η ενημέρωση αυτή μπορεί αυθεντικά να προκύψει μόνο με τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης» υπογραμμίζει σην αίτησή κατάθεσης εγγράφων προς τον Αλέξη Τσίπρα. Ολόκληρη η αίτηση του Ανδρέα Λοβέρδου:

Θέμα: «Η επιστολή παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και έως πρότινος κυβερνητικός σας εταίρος κ.Πάνος Καμμένος έχει κατ’ επανάληψη διατυπώσει σοβαρότατους υπαινιγμούς για διακίνηση «εισαγόμενου και εξαγόμενου χρήματος» με σκοπό την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Οι υπαινιγμοί, αλλά και οι βολές του μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο ενώπιόν σας, στρέφονται εναντίον του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Πολύ πρόσφατα «μετονόμασε» σε «ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ» την πολιτική κίνηση του κ.Κοτζιά που φέρει το όνομα «ΠΡΑΤΤΩ». Η αντιπαράθεση αυτού του χαρακτήρα επαναφέρει διαρκώς στην επικαιρότητα το γεγονός, πως η παραίτηση του κ.Κοτζιά συνοδεύτηκε από μία επιστολή προς εσάς, η οποία ουδέποτε δόθηκε στη δημοσιότητα και η οποία πρέπει να καταστεί δημόσια. Ενόψει μάλιστα της κύρωσης και επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από τα όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, οι φορείς των οργάνων πρέπει να είναι ενήμεροι για τους λόγους παραίτησης του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Αφού, όπως συχνά λέτε, ο κ.Κοτζιάς πέτυχε στο έργο του, παραμένει ανεξήγητο γιατί έφυγε από την Κυβέρνηση. Η συμμετοχή στο Υπουργικό Συμβούλιο και η παραίτηση από αυτό, την οποία αποδεχτήκατε, έχει ένα θεσμικό, πολιτικό και ηθικό κενό: τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν. Είστε ως εκ τούτου υποχρεωμένος να καλύψετε αυτό το κενό με την ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας για τους λόγους της παραίτησης του κ.Κοτζια. Και η ενημέρωση αυτή μπορεί αυθεντικά να προκύψει μόνο με τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο,

ΖΗΤΩ

την κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων της επίμαχης επιστολής παραίτησης του πρώην υπουργού των Εξωτερικών κ.Νίκου Κοτζιά.

Αθήνα 18 Ιανουαρίου 2019

Ανδρέας Λοβέρδος

ΣΧΟΛΙΑ (4)

50.000.000 €€€€

Μήπως ο Καμμένος ανέφερε τα 50 μύρια από ζήλεια; Μήπως γιατί έδινε ο Σόρος μόνο στον Κοτζιά και όχι και στον Πάνο; Παράπονο εξέφρασε ο άνθρωπος;;;;; Γιατί ο Κοτζιάς να είναι μοναχοφάης...; Η δικαιοσύνη που είπαμε ότι πήγε διακοπές;;;;

Το Σημείωμα της Διοίκησης του ΙΚΑ για καθαριστικά τουαλέτας, επίσης

Αντρέα ζήτα και τις ερωτικές επιστολές που έγραψε στα νιάτα του ο Βούτσης !! Το πας πολύ δυνατά ... μπράβο παιδί της Αλλαγής!! Μας κάνεις υπερήφανους !!!

Άξιος Έλληνας! – Ο Τσιτσιπάς συγκλονίζει – Πανηγύρισε με Αριστοτέλη την νέα πρόκριση

«Υπεροχής επιθυμεί η νεότης, η δε νίκη υπεροχή τις», έγραψε μετά τον αγώνα στον λογαριασμό του στο Twitter._______________ «Η νεότητα επιθυμεί την υπεροχή, και η νίκη είναι ένα είδος υπεροχής» είναι η ερμηνεία του αρχαίου γνωμικού που αποδίδεται στον Αριστοτέλη, ως μέρος της Ρητορικής του.

ΠΑΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΕΛ.ΑΣ στη Μυτιλήνη καταγράφει ποιοι θα πάνε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Π.Θ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ__________ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ

Μ. ΠΑΣΟΚ

Επι σκληρης δεξιάς που όχι μόνο μας κατέγραφε αλλά και μαςφωτογραφιζε εμεις οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ την είχαμε εγγεγραμμένη στα .......φρύδια .... μαςκανονικα κι τηνασφαλεια αλλα και τους ασφαλίτες που μας παρακολουθούσαν. Καλά λοιπόν θα κάνετε να τους γράψετε και εσείς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pap00

Ο αντεισαγγελέας Αγγελής περιγράφει τον μηχανισμό που είχε στήσει ο «Ρασπούτιν» - Για «ευθεία σύνδεση μεταξύ των Εισαγγελέων Διαφθοράς και Τσίπρα-Παπαγγελόπουλου» μιλά ο Σαμαράς - Τα πρώτα στοιχεία της δικογραφίας - Αρχές Οκτωβρίου η συζήτηση της πρότασης προανακριτικής στη Βουλή

2
patoulis_synedriasi

Με άλλα θέματα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, την Τετάρτη, ωστόσο η αντίδραση του Γιάννη Πρωτούλη από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» έφερε στο προσκήνιο το ζήτημα  της διαχείρισης των απορριμάτων - Ο Περιφερειάρχης Αττικής έδωσε προθεσμία 10 ημερών σε όλες τις παρατάξεις για την παρουσίαση προτάσεων πάνω στο θέμα αυτό