Γεωργιάδης: Ο Μανιαδάκης θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες

Γεωργιάδης: Ο Μανιαδάκης θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «φούσκα» την υπόθεση Novartis

adonisgeorgiadis
Ο Νίκος Μανιαδάκης την ερχόμενη εβδομάδα θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, στην υπόθεση Novartis, δήλωσε σήμερα ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Πολλές φορές συναντιόμουν με τον Μανιαδάκη. Δεν ήξερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν προστατευόμενος μάρτυρας», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο Opentv και την εκπομπή «Τώρα ο,τι συμβαίνει» με την Φαίη Μαυραγάνη, για τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος.

«Εχω μηνύσει τον Μανιαδάκη ως Γιάννη Αναστασίου. Ο Μανιαδάκης θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες. Εκεί θα μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί», είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις των 10 πολιτικών σε βάρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

«Ο δικηγόρος του Μανιαδάκη είναι ο κ. Μαντάς ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του ΔΣΑ. Αυτός είπε ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής του Μανιαδάκη από την χώρα», είπε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «φούσκα» την υπόθεση Novartis. «Το σκάνδαλο της σκευωρίας είναι υπαρκτό. Αυτοί που το έστησαν θα βρεθούν όλοι στο εδώλιο», υπογράμμισε.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε και στα «Παραπολιτικά», λέγοντας πως σε συνομιλία που είχε με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, ο Νίκος Μανιαδάκης του είπε πως η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες με χρήματα στον ίδιο και στον πρώην πρωθυπουργό.

«Επειδή δεν θέλησε να το κάνει, γιατί θα έμπλεκε και ο ίδιος, φτάσαμε να γίνει κατηγορούμενος», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι εφόσον ο κ. Μανιαδάκης μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, τότε ο ίδιος θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των άλλων δύο.

Κλείσιμο
«Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά θα κάνω μήνυση και κατά της Τουλουπάκη, γιατί παραβίασε το καθήκον της και τον νόμο σε όλο τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis», τόνισε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι με δεδομένο πως οι καταθέσεις του κ. Μανιαδάκη έχουν ακυρωθεί, πλέον η όλη διαδικασία είναι άκυρη.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης