ΟΝΝΕΔ: Κυβερνητικό photoshop στο... παντελόνι του Τσίπρα

ΟΝΝΕΔ: Κυβερνητικό photoshop στο... παντελόνι του Τσίπρα

Σκληρή κριτική από την ΟΝΝΕΔ στον πρωθυπουργό, με αφορμή το μονταρισμένο πλάνο της συνάντησής του με τον Σλοβένο πρόεδρο - «Ο χειριστής του πρωθυπουργικού photoshop προσπαθεί απεγνωσμένα να καμουφλάρει την ανικανότητα Τσίπρα»

slovenos_tsipras
Μια... εικαστική παρέμβαση εντόπισε η ΟΝΝΕΔ στο βίντεο της συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Σλοβενίας, Μπόρουτ Πάχορ.

Η ΟΝΝΕΔ διαπίστωσε ότι το ίδιο πλάνο είχε μια διαφορά: στο twitter του Σλοβένου προέδρου υπήρχε κενό ανάμεσα στην... κάλτσα και το παντελόνι του κ. Τσίπρα, ενώ στο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο youtube ο πρωθυπουργός, η διαφορά αυτή είχε εξαφανιστεί, ως δια μαγείας.

slovenos_tsipras_2
Κλείσιμο
Η φωτογραφία από το βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο  youtube

slovenos_tsipras
Η φωτογραφία που ανήρτησε ο πρόεδρος της Σλοβενίας στον λογαριασμό του στο twitter 



Μάλιστα η ΟΝΝΕΔ, με περιπαικτική διάθεση κάνει λόγο για «κυβέρνηση photoshop», σημειώνοντας ότι μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βρήκαν «έναν σκληρά εργαζόμενο στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον χειριστή του πρωθυπουργικού photoshop, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να καμουφλάρει την τραγελαφική ανικανότητα του κ. Τσίπρα να είναι ντυμένος ευπρεπώς και να μην μοιάζει ταυτόχρονα ότι φοράει το βαφτιστικά του ρούχα».


onned_photoshop


Όμως, πέραν του photoshop, η ΟΝΝΕΔ καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ότι «δεν αρκείται στην τεχνητή επιμήκυνση του παντελονιού του», αλλά «με την ίδια ευκολία παραποιεί την πραγματικότητα», σχολιάζοντας τη στάση του στις αλυτρωτικές δηλώσεις Ζάεφ, τα πανεπιστήμια, την οικονομία και την υπερφορολόγηση.

«Ο κ. Τσίπρας και η υπό διάλυση κυβέρνησή του είτε βλέπουν τα κατορθώματά τους μέσα από photoshop, είτε προσπαθούν να δείξουν μια εικόνα που την έχουν φέρει στα μέτρα τους. Όσα φίλτρα όμως και να βάλουν στην κάλπη, το μαύρο που τους επιφυλάσσουν οι πολίτες θα παραμείνει μαύρο.Ο κ. Τσίπρας και η υπό διάλυση κυβέρνησή του είτε βλέπουν τα κατορθώματά τους μέσα από photoshop, είτε προσπαθούν να δείξουν μια εικόνα που την έχουν φέρει στα μέτρα τους. Όσα φίλτρα όμως και να βάλουν στην κάλπη, το μαύρο που τους επιφυλάσσουν οι πολίτες θα παραμείνει μαύρο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι εκ παραδρομής η ΟΝΝΕΔ αναφέρει λανθασμένα τον Σλοβένο πρόεδρο, με τον οποίο συναντήθηκε ο πρωθυπουργός ως Σλοβένο πρωθυπουργό, ενώ λίγο αργότερα, το βίντεο στο επίσημο κανάλι του πρωθυπουργού εμφανίστηκε... τροποποιημένο, καθώς οι αρμόδιοι φρόντισαν προφανώς να βάλουν «μαύρο» στο πλαίσιο του βίντεο...




Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφέρει:

Κυβέρνηση photoshop

Χρειάστηκε σχεδόν να συμπληρώσουμε τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να βρούμε έναν σκληρά εργαζόμενο στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον χειριστή του πρωθυπουργικού photoshop, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να καμουφλάρει την τραγελαφική ανικανότητα του κ. Τσίπρα να είναι ντυμένος ευπρεπώς και να μην μοιάζει ταυτόχρονα ότι φοράει το βαφτιστικά του ρούχα.

Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας δεν αρκείται στην τεχνητή επιμήκυνση του παντελονιού του, όπως στην χθεσινή επίσκεψη του Σλοβένου Πρωθυπουργού, αλλά με την ίδια ευκολία παραποιεί την πραγματικότητα: Έτσι, δεν άκουσε τις αλυτρωτικές δηλώσεις του κ. Ζάεφ. Δεν βλέπει ότι τα πανεπιστήμια βρίσκονται στο έλεος συμμοριών και ότι η χώρα τελεί σε καθεστώς ανομίας. Δεν έχει αντιληφθεί ότι η πραγματική οικονομία καταρρέει υπό το βάρος της υπερφορολόγησης και της έλλειψης ρευστότητας. Δεν έμαθε για τις ονειρώξεις του κ. Πολάκη περί πολιτικών διώξεων ώστε να κερδηθούν εκλογές και δεν του έχει μιλήσει κανείς για τα καθημερινά παραληρήματα του συγκυβερνήτη του.

Ο κ. Τσίπρας και η υπό διάλυση κυβέρνησή του είτε βλέπουν τα κατορθώματά τους μέσα από photoshop, είτε προσπαθούν να δείξουν μια εικόνα που την έχουν φέρει στα μέτρα τους. Όσα φίλτρα όμως και να βάλουν στην κάλπη, το μαύρο που τους επιφυλάσσουν οι πολίτες θα παραμείνει μαύρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης