Μαξίμου: Για τη ΝΔ η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας;

Μαξίμου: Για τη ΝΔ η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας;

Το Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη με αφορμή την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου - «Για τη ΝΔ, η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας, πολιτικής δίωξης και άθλιων παρεμβάσεων της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη;»

maximou_2
Επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύουν από το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την προφυλάκιση του κ. Γιάννου Παπαντωνίου και τα θέματα Δικαιοσύνης. «Περιμένουμε αντίστοιχη πρόοδο από τον κ. Μητσοτάκη και για άλλες υποθέσεις πολιτικών προσώπων που ερευνά η Δικαιοσύνη», αναφέρουν από τη κυβέρνηση και θέτουν το ερώτημα «Αλήθεια, για τη ΝΔ η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας, πολιτικής δίωξης και άθλιων παρεμβάσεων της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη;» και συνεχίζουν «εάν είναι έτσι, είναι και αυτό μία πρόοδος για τη ΝΔ, έστω και αργά».

Από το Μέγαρο Μαξίμο αναφέρουν πως πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε tweet στα αγγλικά, για να καταγγείλει ότι η κυβέρνηση δήθεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, με αφορμή τοποθέτηση στελέχους της που αφορούσε στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών της.

Υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές πως σήμερα με προφανή αμηχανία επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και μέσω διαρροών θυμίζει ότι επί των ημερών της ξεκίνησε η δικαστική έρευνα για τον Γιάννο Παπαντωνίου, ξεχνώντας όμως ότι αυτό έγινε μετά την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, που οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έκρυβαν στα συρτάρια τους.

«Αλήθεια, για τη ΝΔ η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας, πολιτικής δίωξης και άθλιων παρεμβάσεων της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη;

Εάν είναι έτσι, είναι και αυτό μία πρόοδος για τη ΝΔ, έστω και αργά. Περιμένουμε αντίστοιχη πρόοδο από τον κ. Μητσοτάκη και για άλλες υποθέσεις πολιτικών προσώπων που ερευνά η Δικαιοσύνη», καταλήγουν από την κυβέρνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης