Επιμένει ο Καμπόσος για Μπουτάρη: Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει έγκλημα για να ντρέπομαι

Επιμένει ο Καμπόσος για Μπουτάρη: Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει έγκλημα για να ντρέπομαι

Πώς σχολιάζει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών τη διαγραφή του από τον πρόεδρο της ΝΔ - «Παραμένω σταθερός στις αξίες της δημοκρατίας και του ελεύθερου λόγου»

kamposos_1
Αμετανόητος παραμένει ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, παρά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον διαγράψει από τη ΝΔ για τις ρατσιστικές του αναφορές για τον Γιάννη Μπουτάρη.


Πάντως, αυτή τη φορά ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των λόγων του, σε αντίθεση με το παρελθόν, που απέδωσε την επίθεσή του στο πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης σε έναν από τους πολλούς συνεργάτες που χειρίζονται τους λογαριασμούς του στα social media.

«Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Καμπόσος, παραδεχόμενος πάντως ότι η απόφαση διαγραφής του τον λυπεί, ενώ επικαλείται το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.

«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι. Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ», δήλωσε ο κ. Καμπόσος.



Κλείσιμο
Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο

Λίγο μετά την απόφαση διαγραφής του κ. Καμπόσου για τις αναφορές του για τον κ. Μπουτάρη, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια», ενώ διεμήνυσε ότι δεν θα ανεχτεί μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο.

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε στο twitter.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης