Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος για δηλώσεις του σχετικά με Μπουτάρη και Εβραίους

kamposos

Η ΝΔ χαρακτήρισε «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες» τις αναφορές του στον Γιάννη Μπουτάρη ότι όσα λέει, τα κάνει επειδή «είναι αρεστός στους Εβραίους» - Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, μετά τις αναφορές του για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, μετά τις αναφορές του για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

Καμπόσος: Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι»


Αμετανόητος παραμένει ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, παρά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον διαγράψει από τη ΝΔ για τις ρατσιστικές του αναφορές για τον Γιάννη Μπουτάρη.

Πάντως, αυτή τη φορά ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των λόγων του, σε αντίθεση με το παρελθόν, που απέδωσε την επίθεσή του στο πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης σε έναν από τους πολλούς συνεργάτες που χειρίζονται τους λογαριασμούς του στα social media.

«Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Καμπόσος, παραδεχόμενος πάντως ότι η απόφαση διαγραφής του τον λυπεί, ενώ επικαλείται το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.

«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι. Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ», δήλωσε ο κ. Καμπόσος.
Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter διαμηνύει ότι δεν θα ανεχτεί μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της ΝΔ. 

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε. 


Καμπόσος: Ο Μπουτάρης φοράει το καπελάκι επειδή είναι αρεστός των Εβραίων

Η διαγραφή του οφείλεται στην επίθεση που εξαπέλυσε στον Γιάννη Μπουτάρη, σε βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook, ενώ παλαιότερα είχε γράψει χαρακτηριστικά: «αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ».

Ο δήμαρχος Άργους, σε τόνο αντισημιτικό κατηγόρησε τον κ. Μπουτάρη ότι τα λόγια του και οι πράξεις του, όπως το να φορά το καπελάκι, οφείλονται στο γεγονός ότι θέλει να είναι αρεστός στους Εβραίους.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί, λέει, να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό, τι θέλει, να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν τον γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα. Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», είπε ο κ. Καμπόσος.Τον είχε χαρακτηρίσει «γέρο φουκαρά»

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Καμπόσος επιτέθηκε λεκτικά κατά του κ. Μπουτάρη. Σε άλλο βίντεο που ανήρτησε στο facebook είχε χαρακτηρίσει το δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι είναι ένας «γέρος φουκαράς», με «ταραγμένο νου».

«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Ένας άνθρωπος 90 χρονών είναι, ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά. Έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να δω τι θα κάνει ο λαός της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές», είχε πει.

Βέβαια, μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του, ο κ. Καμπόσος υποστήριξε ότι δεν είχε κάνει ο ίδιος το σχόλιο, αλλά ένας από τους πολλούς συνεργάτες που χειρίζονται το λογαριασμό του.

ΣΧΟΛΙΑ (149)

Dimos

ΧΑ για να ξεβρωμίσει ο τόπος ...ΕΙΠΑΜΕ

Γεωμέτρης

Είπε κάτι κακό ρε παιδιά?

Λιάκουρας

Πάλι οι εβραίοι. Λιγότεροι από το 1 χιλιοστό στη χώρα και λιγότερο από 0.7 χιλιοσοτά σε όλους τους δήμους της Θεσ/νικης. Ανεβοκατέβασαν δήμαρχο, ευθύνονται για τον Μπουτάρη και για όλες τις πληγές αυτής της χώρας. Μάλον για μικροφασιστάκος φαίνεσαι δήμαρχε και η ιδεοληψία σου ξεπερνάει τα μαθηματικά και την κοινή λογική. Αμα βρείτε δε που θα πέτάξει τα πολιτικά του φτερά, τώρα που τον έτζασαν για τις απίστευτες μ@@@ίες του, κερδίζετε χρυσόν ωρολόγιο και μια τσάμπα συλλογή του "Ο Αγών μου".

Όχι σε κάθε φύσεως ναζισμό - Άργος

Ρε φίλε και εγώ μπορεί να έχω το 0,7 τοις εκατό των μετοχών της Τραπέζης της Ελλάδος. Έχω ίσα δικαιώματα με τον Ρότσιλντ που ελέγχει το 95 τοις εκατό; Και πώς βρέθηκε να έχει τόσο; Άσε τα ποσοστά και δες πόσο δικτατορικά φέρεται ο Κούλης. Δεν μας λές τώρα, Σάββατο πρωί, που είναι ο αρχηγός σου;...

Απίστευτοι παραμυθάδες

Ποιός απίστευτος παραμυθάς σάς είπε αυτή τη σαχλαμάρα; Χα, χα,,, Άκου ο Ρότσιλντ είναι μεγαλομέτοχος της Τράπεζας της Ελλάδος! Και το πιστέψατε; Ο μεγαλομέτοχος της Τράπεζας της Ελλάδος, δυστυχώς, είναι κάτι πολύ πιο βαρετό και πεζό. Απλώς το ελληνικό δημόσιο. Όλα τα διανεμόμενα κέρδη της Τραπεζας Ελλάδος πάνε ουσιαστικά στο ελληνικό δημόσιο.

Ανέστης

Παραμύθια της Χαλιμάς. Οι Εβραίοι στην Ελλάδα σήμερα δεν ξεπερνούν τις 10 χιλιάδες εκ των οποίων περίπου 1500 στη Θεσ/νίκη όσοι απέμειναν από τους 55000 περίπου το 1940. Αυτοί λοιπόν, είναι αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις και δημάρχους, ελέγχουν τα πάντα και ευθύνονται για όλα τα κακά. Χαχαχα!!, μόνο γελοιότητες. Και απλά δείχνουν το πολιτικό στίγμα του δημάρχου.

Καμία αντίρρηση σε αυτό που λες

Αλλά δια λόγου πληροφόρησης και μόνο, μήπως να δούμε ποιοι πολιτικοι έχουν συγκεκριμένη καταγωγή στην Ελλάδα; Έτσι από περιέργεια. Όσο για τον Δήμαρχο απλά εννοούσε πως τον Μπουταρη τον ενδιαφέρει να είναι πιο αρεστός σε πάσης φύσεως μειονότητες ενώ καρά τον Ελλήνων έχει υπάρξει προκλητικοτατος και χυδαιότητος. Αλλά στο μικρό μυαλό σου μάλλον θεωρείται νορμάλ να λέει πως ο Κεμάλ που έφτιαξε τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης (Άμελε Ταμπουρου) όπου εξόντωσε εκατομμύρια Ελλήνων, Κούρδων και Αρμενίων, και κατέσφαξε άλλους τόσους, πρέπει να γίνει ατραξιον της Θεσσαλονίκης και να ονομάσουμε λεωφόρους και αεροδρόμια, και να λέει πως χεστηκε για την γενοκτονια, αλλά αν έλεγε κανείς το ίδιο Γ θα τους Εβραίους και τον Χίτλερ, θα πήγαινε φυλακή. Μήπως να όνομασουμε και τίποτα για τον Στάλιν; Τον Μάο; Τους Ερυθρους Χμερ Ίσως; Κούνα το κεφάλι σου μπουταροπληκτε! Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά έχουν και κάποια όρια επιτέλους! Καλά από τον Κυριάκο δεν περίμενα και τίποτα. Δικαιολογημένη ή λόγω καταγωγής ευαισθησία του.

ΔΙΟΝ

Ο δήμαρχος, κατά πάσα πιθανότητα, έλαβε δώρο επανεκλογής.

προς νεοναζί

Στη Θεσσαλονίκη, για αιώνες, ζούσαμε και ζούμε με τους εβραίους αρμονικά και αγαπημένοι. Κανένας ναζί δεν θα μας κάνει εχθρούς. Η ΝΔ δεν είναι εθνικιστικό κόμμα, αλλά ένα σύγχρονο ευρωπαικό λαικό-συντηρητικό κόμμα.

Ναι ναι ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

Αλλά λένε οι πηγές . Οι Εβραίοι εγκαταστάθηκαν στα σπίτια , τα καταστήματα , Τα εργαστήρια , το λιμάνι και τις περιουσίες των Θεσσαλονικέων μετά της μαζική σφαγή , ερήμωση της πολης και εξανδραποδισμό των Ελλήνων που ακολουθησαν την κατάληψη της πολης από τους τουρκους. Οι Εβραίοι παρέμειναν ευγνώμονες και σύμμαχοι προς τους τουρκους έκτοτε . Μαζικά μετείχαν οι εβραίοι στις σφαγές το 1821 κατά των ελλήνων και στο πλιάτσικο των περιουσιών τους. Μαζικά ήταν αντίθετοι στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από ελληνικό στρατό και ζητούσαν «διεθνοποίηση» της πόλης και της Μακεδονίας συνολικά μετά την ήττα των Τούρκων στους βαλκανικούς. Οι Εβραίοι απροκάλυπτα εξαπέλυαν μίσος από τα έντυπα τους και χρησιμοποιούσαν όλη την πολιτική τους επιρροή κατά των Ελλήνων της Μ Ασίας που βρήκαν καταφύγιο στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και αντιστοίχως τα έντυπα των Μικρασιατών και γενικά όλο το Βενιζελικο στρατόπεδο ήταν ανοικτά αντισιμητικο . Ο ίδιος ο Βενιζέλος αφαίρεσε το δικαίωμα ψήφου των Εβραίων στις ελληνικές εκλογές αμέσως όταν επανήλθε στην εξουσία μετά την καταστροφή λέγοντας «δεν είναι Έλληνες , δεν αισθάνονται Έλληνες και χρησιμοποιούν την ψήφο τους κατά των Ελλήνων»[ Mazawoer city of ghosts] . Οι Ίδιοι οι εβραίοι λένε ότι οι περιουσίες τους καταπατήθηκαν μετά την απομάκρυνση τους από τους ΝΑΖΙ και κατηγορουν τους Έλληνες δεν έκαναν αρκετά για να τους προστατεύσουν

Φίτσουλας

Η ΝΔ συντασσόμενη με Σύριζα+πασοκορημαδοποτάμια θα στηρίξει εκ νέου για δήμαρχο αυτό το ελληνόφωνο γηρασμένο και παρηκμασμένο ον. Η νέα τάξη in full swing.

Jerry

Δεν το γνωρίζατε; Τώρα πλέον για να γίνεις μόνιμο στέλεχος της ΝΔ πρέπει πρώτα να πας για προσκύνημα και μετάνοια στην Ιερουσαλήμ; Ρωτήστε τον Αδωνη.

τι δεν καταλαβαινετε;

αν ο κυριακος δεν το εκανε ...θα τον ειχαν τελειώσει. τωρα μπορει είναι για αλλα 10 χρονια αντιπολιτευση. ετσι είναι.

Ο.Ε

βρίσκω βεβιασμένη και αψυχολόγητη την αντίδραση τού Μητσοτάκη να πετάξει κυριολεκτικά τον αγαπητό και δυναμικό Δήμαρχο τής πιο αρχαίας πόλης τής Ελλάδας, τον Δημήτρη Καμπόσο. Το Άργος πάει πίσω στην ελληνική ιστορία ως οργανωμένη Κοινότητα 4000 χρόνια και πλέον. Ο γράφων θα χαιρόταν αν ο υποψήφιος νέος πρωθυπουργός, Μητσοτάκης, έδειχνε παρόμοια σβελτάδα και αποφασιστικότητα και σε άλλα πιο καυτά θέματα, όπως είναι αυτό τής εκχώρησης τού Ονόματος Μακεδονία στους βουλγαρόριζους σκοπιανούς, εγγόνια των ΣΝΟφιτών συμμοριτών, από την παρούσα αριστερόστροφη και εθνομηδενική κυβέρνηση...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eukleidis-tsakalotos-eurogroup

Κόντρα  στην καλυψη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας,  ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι η στάση του Παύλου Πολάκη δεν έχει σχέση με την... Αριστερά - Δείτε τι έγραψε ο Τσακαλώτος στο Facebook

8
4776857__1_

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ χαρακτήρισε «το λιγότερο απαράδεκτο» το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός καλύπτει τον αναπληρωτή υπουργό για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο «ενώ κορυφαία στελέχη του βγαίνουν και καταδικάζουν τον κ. Πολάκη»