Κώστας Καραμανλής στο ΘΕΜΑ 104,6: «Ανευθυνότητα Μπουτάρη να αποκαλέσει "Μακεδονία" τα Σκόπια»

Κώστας Καραμανλής στο ΘΕΜΑ 104,6: «Ανευθυνότητα Μπουτάρη να αποκαλέσει "Μακεδονία" τα Σκόπια»

«Καλό θα ήταν ο κάθε δήμαρχος να ασχολείται με τα του οίκου του και όχι με θέματα εξωτερικής πολιτικής» είπε ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας




Κώστας Καραμανλής στο ΘΕΜΑ 104,6: «Ανευθυνότητα Μπουτάρη να αποκαλέσει "Μακεδονία" τα Σκόπια»
Τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» κλήθηκε να σχολιάσει μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής. Μιλώντας στον Βασίλη Χιώτη και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο το πρωί της Παρασκευής ο κ. Καραμανλής είπε για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Λυπάμαι που το λέω αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν δείχνουν την απαραίτητη υπευθυνότητα. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο κ. Μπουτάρης εν μέσω διαπραγματεύσεων για το όνομα των Σκοπίων και να τα αποκαλεί "Μακεδονία"». «Βγήκε να κάνει τον έξυπνο;» διερωτήθηκε ο κ. Καραμανλής και είπε πως ο Γιάννης Μπουτάρης έδειξε «ανευθυνότητα». 

«Καλό θα ήταν ο κάθε δήμαρχος να ασχολείται με τα του οίκου του και όχι με θέματα εξωτερικής πολιτικής» έκλεισε ο κ. Κώστας Καραμανλής.

Κλείσιμο
Για τον προϋπολογισμό

«Ο προϋπολογισμός φέρνει κι άλλα μέτρα 1,9 δισ. ευρώ για τον χρόνο που μας έρχεται και προστίθενται στα πολλά δισ. μέτρων που έχει πάρει ο
Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος» είπε για τον προϋπολογισμό λέγοντας πως τα τελευταία χρόνια ο λογαριασμός έχει ανέβει στα 15 δισ. ευρώ. Ο κ. Καραμανλής έκανε λόγο για «κυνικές δηλώσεις υπουργών» που λένε ότι «συνειδητά συνθλίβουμε τη μεσαία τάξη» και μίλησε για τον «απόλυτο παραλογισμό». «Βλέπουμε μια οικονομία που μπορεί σιγά - σιγά να περνάει σε μία μικρή ανάπτυξη, δεν φτάνει όμως στην τσέπη των πολιτών σημείωσε. 

«Αν ο προϋπολογισμός ήταν δικό μας θα ήταν διαφορετικός» είπε στη συνέντευξή του ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας πως «αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά σήμερα το ΑΕΠ της χώρας θα ήταν πάνω από 200 δισ. ευρώ. Προσθέστε σε αυτό και τα 15 δισ. που έχει πληρώσει όλο ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια. Έχουμε χάσει 30 δισ. του ΑΕΠ μας». 

Ο κ. Καραμανλής συνέχισε: «Κάναμε μια τρύπα στο νερό. Βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμασταν πριν από τέσσερα χρόνια για να ξεπεράσει ο Τσίπρας τις αυταπάτες του. Αυτή είναι η πραγματικότητα και νομίζω ότι την έχουν συνειδητοποιήσει όλοι οι Έλληνες πολίτες». 

Για τα όπλα στη Σαουδική Αραβία 

Αναφορικά με την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας ο κ. Καραμνλής είπε πως αυτό που βλέπει είναι τον Αλέξη Τσίπρα να «συνθλίβεται ανάμεσα στον Καμμένο και τον Φίλη. Ανάμεσα δηλαδή στον κυβερνητικό του εταίρο και την εσωκομματική του αντιπολίτευση». Αυτό που έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με τον τομεάρχη, είναι να θέσει λογικά ερωτήματα. 

Ακούστε τη συνέντευξη 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης