Το είδαμε κι αυτό: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε απεργία απέναντι στις... ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές!

Το είδαμε κι αυτό: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε απεργία απέναντι στις... ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές!

Ασύλληπτη ανακοίνωση από το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κόμματος εν όψει της 24ωρης γενικής απεργίας της 12ης Νοεμβρίου

Ωχριά ακόμα και η έκφραση «θέατρο του παραλόγου» μπροστά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλεί σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της Πέμπτης, 12 Νοεμβρίου, ενάντια «στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές», που «συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά»!

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ζητά να δοθεί «δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που με κάθε μέσο προσπαθούν να επιβάλλουν τη συνέχιση των πολιτικών που οδήγησαν στην ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την αύξηση της ανεργίας και οδήγησαν σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής  του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/ις άνεργους/ες, τους/ις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την  Πέμπτη 12 Νοέμβρη.

Οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά. Διεκδικούμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας,  αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους.

Σήμερα, εν μέσω διαπραγματεύσεων, τα αιτήματα των εργαζομένων και συνολικά η εργατική κινητοποίηση, αποκτούν ιδιαίτερη κρισιμότητα που θα πρέπει να αξιοποιηθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκβιασμούς οικονομικών και πολιτικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι αγώνες για εργασιακά δικαιώματα, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, οι αγώνες για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών, κεκτημένων και αναγκών ενάντια στην κερδοσκοπία, όχι μόνο δεν αναστέλλονται αλλά συνεχίζονται.  

Οι εργαζόμενοι, με τις κινητοποιήσεις τους μπορούν να αποτελέσουν τον καταλυτικό παράγοντα για την αλλαγή των συσχετισμών, προκειμένου το κοινωνικό μέτωπο να κάμψει αξιώσεις και προαπαιτούμενα, διαμορφώνοντας ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες την δική του αδιαπραγμάτευτη ατζέντα.

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, συνταξιούχους, άνεργους/ες, νέους και νέες να συμμετάσχουν στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στις αντίστοιχες κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις των εργαζομένων σε όλη τη χώρα.

Τους καλεί  να δώσουν τη δική τους δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που με κάθε μέσο προσπαθούν να επιβάλλουν τη συνέχιση των πολιτικών που οδήγησαν στην ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την αύξηση της ανεργίας και οδήγησαν σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

Το Γραφείο Τύπου, 10/11/2015
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (72)

Συντηρητικός Δημοκράτης

Μερικοί λένε "μα δεν είναι αυτό η Αριστερά". Ε και όμως, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Αυτό που ΔΕΝ ήταν η Αριστερά ήταν τα παραμύθια που μας τάιζαν τόσα χρόνια, περί "αγώνων της Αριστεράς", "ηρωικού ΕΑΜ-ΕΛΑΣ" και δεν συμμαζεύεται... Ο Σύριζα είναι Η Αριστερά, η διεθνιστική, εθνομηδενιστική, ιδεοληπτική, ανίκανη και αδίστακτη Αριστερά. Γιατί αυτό είναι η Αριστερά...

Αλκης

Αν συνεχιστεί για πολύ αυτό και προκειμένου να αποφύγω τα λεξοτανίλ θα συνταχθώ με το ΚΚΕ. Αυτοί τουλάχιστον τους πρώτους που θα αρπάξουν θα είναι αυτά τα τρελά ρεβιζόνια που παριστάνουν τους αριστερούς

oeo

εδω ποια βουλευτίνα ήτανε πριν λίγο καιρό που άλλο είχε ψηφίσει στη βουλή και κατέβηκε στο δρόμο να διαδηλώσει για αυτό που είχε ψηφιστεί .... τρολιά μεγάλη ο ΦΑΛΗΡΙΖΑ , Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

Accionmutante

Αυτο που έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, κι εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι, είναι ότι δεν έχουμε κυβέρνηση πλέον, απλά τοπικούς αντιπροσώπους εκλέγουμε που διαπραγματεύονται τις θέσεις μας με τους πραγματικούς κυβερνήτες. Τώρα ο σύριζα μας το δίνει να το καταλάβουμε καλά

JimAris

Μάλωσαν οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολύ αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι το δικό τους το ΕΝΦΙΑ είναι αριστερό και είναι πιο καλό από το προηγούμενο. Οι πολύ αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι το δικό τους το ΕΝΦΙΑ πρέπει να αλλάξει όνομα για να είναι πιο καλό από το αριστερό ΕΝΦΙΑ. Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι το δικό τους το μνημόνιο είναι αριστερό και είναι πιο καλό από το προηγούμενο. Οι πολύ αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι το δικό τους το μνημόνιο πρέπει να αλλάξει όνομα για να είναι πιο καλό από το αριστερό μνημόνιο. κ.τ.λ. Ε έτσι καταλήξαμε: Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι η δικιά τους κυβέρνηση πράττει καλά μέχρι τώρα και είναι πιο καλή από την προηγούμενη. Οι πολύ αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι τη δικιά τους κυβέρνηση δεν είναι πολύ αριστερή και πρέπει να κατέβουν σε απεργία.... Τι δεν καταλάβατε;

teo

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!!!

Ο Τσιπρας θα παραδώσει τα αιτήματα τους στον

...πρωθυπουργό. Μετα ο Τσακαλωτος θα προχωρήσει σε κατάληψη του Υπ.Οικ. και δεν θα βγει αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα του απο τον Υπ. Οικ. Το τρελλομετρο στην Ελλαδα, έσπασε !

ΦΤ

Αυτο ξεπερνάει ακομα και το ανεκδοτο με το ΚΚΕ, που πέφτει δηθεν αυριο μετεωρίτης στη γη και θα καταστρέψει τον πολιτισμό και το ΚΚΕ κανονίζει πορεία διαμαρτυρίας την επομενη πέμπτη ενάντια στον ολοκληρωτισμό της πολιτικής του μετεωρίτη που καταστρέφει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Γιαννης

Ε,τι να πει κανεις ζούμε στην εποχή της παράνοιας,φοβάμαι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν και οι λίγοι λογικοί που έχουν μείνει στο τέλος θα τρελαθούμε και αυτοί.Ελλαδα απέραντο φρενοκομείο

Απάντηση με το ΠΑΜΕ στις 12.11. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝΑΠΕΡΓΙΑ!

Η μόνη σωστή απάντση καί σε αυτή την πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης