Σαμαράς για Τσίπρα: «Σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή»

Σαμαράς για Τσίπρα: «Σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχεδιάζει να ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ - «Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι καθαρογράφεται η συμφωνία, ενώ σήμερα είπαν ότι ξεκινάει η πραγματική διαπραγμάτευση»

ΝΔ: Σε εξέλιξη άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει πρωτοβουλίες για να Εθνική συνεννόηση, αφήνουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την 3ωρη συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου του κόμματος.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης έκανε γνωστό ότι ο κ. Σαμαράς θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες πρωτοβουλίες σε επίπεδο θεσμικών, κοινωνικών και πατριωτικών δυνάμεων, όπως είπε,  με στόχο «να σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστροφική απομόνωση της Ελλάδας». 

Η ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τα όσα είπε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
«Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι καθαρογράφεται η συμφωνία, ενώ σήμερα είπαν ότι ξεκινάει η πραγματική διαπραγμάτευση», σχολιάζουν από την ΝΔ και προσθέτουν «τώρα κορυφώνεται η κοροϊδία του ελληνικού λαού και τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για την παραμονή μας στο το ευρώ και την Ευρώπη». 

«Σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, ανεβάζει το λογαριασμό στα ύψη και οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και αναρωτήθηκε «μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα». 

Παρά ταύτα πάντως στην αξιωματική αντιπολίτευση επιμένουν ότι η χώρα χρειάζεται μια πολιτική που θα εδράζεται στο «τέρμα τα ψέματα» και στο πλαίσιο αυτό επαναφέρουν την πρόταση τους για Εθνική συνεννόηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της συνεδρίασης, ομόφωνα τα μέλη του πενταμελούς συμβουλίου της ΝΔ εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την πρωτοβουλία της πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης