Συνεδριάζει το βράδυ η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει το βράδυ η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup αλλά και τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου - Στις 8 αναμένεται να συνεδριάσει η ΚΟ

Συνεδριάζει το βράδυ η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Για τις 8 το βράδυ ορίστηκε η έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, αλλά και την τηλεδιάσκεψη τω υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης το μεσημέρι της Τρίτης, που έδωσε το πράσινο «φως» στην στην τετράμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν πολλά στελέχη του κόμματος για τις διαπραγματεύσεις, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει σύγκληση και της Κεντρικής Επιτροπής.
Κλείσιμο

Λίγο νωρίτερα, πάντως, το κυβερνητικό συμβούλιο συνεδρίασε -σε πλήρη σύνθεση, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα- υπό την σκιά της επιστολής του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τη λίστα των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης προς τις Βρυξέλλες και σε κλίμα προβληματισμού για τα επόμενα βήματα της Αθήνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση εκφράστηκαν «επιφυλάξεις και αντιρρήσεις» γύρω από τη συμφωνία και ορισμένες πλευρές της, για τις οποίες πάντως, όλοι οι «πρωταγωνιστές» απέφυγαν να δώσουν λεπτομέρειες. Αυτές οι διαφοροποιήσεις προήλθαν κυρίως από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, επικεφαλής της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει διαφοροποίηση επί των κυβερνητικών χειρισμών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης