Σκίτσο: Ο Αλέξης Τσίπρας, η υποβασταζόμενη Ελλάδα και η άρνηση στη λιτότητα

Σκίτσο: Ο Αλέξης Τσίπρας, η υποβασταζόμενη Ελλάδα και η άρνηση στη λιτότητα

Πρόκειται για δημιουργία του Carlos Latuff - Τι έγραψε ο ίδιος στο Twitter

Σκίτσο: Ο Αλέξης Τσίπρας, η υποβασταζόμενη Ελλάδα και η άρνηση στη λιτότητα
Ακόμη ένα σκίτσο που αφορά στην Ελλάδα έγινε viral στο διαδίκτυο, ενώ η νέα ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να διαπραγματεύεται για το χρέος της χώρας.

Δημιουργός του σκίτσου είναι ο Carlos Latuff, ένας αραβοβραζιλιάνος καρτουνίστας, γνωστός για τα σκίτσα του που σχολιάζουν κυρίως την ισραηλινο-παλαιστινιακή διένεξη. 

Κλείσιμο
Το σκίτσο του για την Ελλάδα ήρθε την ώρα που στις Βρυξέλλες συνεδρίαζε το Eurogroup και ενώ σήμερα υπάρχει και η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πρώτη στην οποία θα συμμετάσχει ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός. 

«Πρωταγωνιστής» δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απεικονίζεται με γαλάζιο πουκάμισο -και φυσικά χωρίς γραβάτα- να κρατά υποβασταζόμενη την... Ελλάδα, η οποία βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, και να δίνει σε έναν αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένα χαρτί που έχει πάνω τη λέξη λιτότητα, σβησμένη όμως από ένα κατακόκκινο Χ. 

Μάλιστα, ο «πατέρας» του σκίτσου, τουίταρε τη δημιουργία του γράφοντας: «Παρακαλώ διαδόστε! Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης