Τσίπρας: Εμείς είμαστε η ήρεμη δύναμη και η εγγύηση ομαλότητας

Τσίπρας: Εμείς είμαστε η ήρεμη δύναμη και η εγγύηση ομαλότητας

Επιχειρεί να διαμηνύσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει

Τσίπρας: Εμείς είμαστε η ήρεμη δύναμη και η εγγύηση ομαλότητας
Την πρώτη απάντηση στο βασικό δίλημμα που φαίνεται να θέτει η ΝΔ στο προεκλογικό πεδίο (σταθερότητα ή περιπέτεια) προτίθεται να δώσει απόψε κιόλας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση κομματικών στελεχών στο Σινέ Κεραμεικός (στις 7.30 μμ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα διαβεβαιώσει ότι «η δύναμη της ομαλότητας και η εγγύηση της σταθερότητας» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο θα εμφανίσει ως την «ήρεμη δύναμη», που έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει.

Μαζί με το μήνυμα της ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να καθησυχάσει και το μέσο πολίτη, αποκρούοντας την κινδυνολογία και την εκστρατεία φόβου, που θεωρεί ότι θα εφαρμόσει ο κ. Σαμαράς.

Επιδίωξή του είναι να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης και ότι το κόμμα του έχει περάσει με επιτυχία από τη φάση της αντιπολιτευτικής διαμαρτυρίας, σε εκείνη της προγραμματικής ετοιμότητας και της κυβερνητικής ωριμότητας.

Ταυτόχρονα, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να προσδιορίσει ακόμη περισσότερη τη στρατηγική των συμμαχιών, καθώς εντός των ημερών οριστικοποιεί συνεργασίες με ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητους βουλευτές.
Κλείσιμο

Εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων μάλιστα αναμένεται να συναντηθεί με τον Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να καθοριστεί η μορφή της συνεργασίας τους.

Η βάση των συμμαχιών θα είναι το πρόγραμμα που παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης