Ικανοποίηση Λοβέρδου για τη συμφωνία για τη διαθεσιμότητα

Ικανοποίηση Λοβέρδου για τη συμφωνία για τη διαθεσιμότητα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ανακοίνωσε  ότι προκηρύσσονται αμέσως προς κάλυψη 600 θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ

Πάτησε "γκάζι" η Wall Street
Ικανοποίηση Λοβέρδου για τη συμφωνία για τη διαθεσιμότητα
Την ικανοποίηση του καθώς δεν γίνεται καμία απόλυση υπαλλήλων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα φαίνεται πως εκφράζει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Η προκήρυξη  600 θέσεων διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αποφασίστηκε κατά την απογευματινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου . Στο διάστημα της προθεσμίας για την αξιολόγηση των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται   κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Εάν  από την αξιολόγηση προκύψουν και νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αυτές θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη.

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το protothema. gr με το γραφείο του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου τον βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο, καθώς δεν γίνεται καμία απόλυση από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Κλείσιμο
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ανακοίνωσε  ότι προκηρύσσονται αμέσως προς κάλυψη 600 θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ.

Όσο διαρκεί η προθεσμία της αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται – σύμφωνα με τη νομοθεσία - κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Στο μεταξύ, τα οργανογράμματα που έχουν υποβάλει τα ΑΕΙ αξιολογούνται από ανεξάρτητο αξιολογητή μέσω της τεχνικής βοήθειας του ΕΣΠΑ. Αν από την αξιολόγηση προκύψουν και νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αυτές θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης