Σύσκεψη Βενιζέλου με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Δευτέρας

Σύσκεψη Βενιζέλου με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Δευτέρας

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η συνάντηση, όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναμένεται να ζητήσει να επιμείνουν στην κομματική γραμμή για επαναδιαπραγμάτευση διαθεσιμότητας, ομαδικών απολύσεων, ιδιωτικοποιήσεων και ασφαλιστικού

Σύσκεψη Βενιζέλου με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Δευτέρας
Σύσκεψη σε εξέλιξη στο υπυοργείο Εξωτερικών έχει αυτήν την ώρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος με στελέχη του κόμματος που κατέχουν θέσεις στη νέα κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος στοχεύει σε μια πολιτική επανατοποθέτηση της κυβέρνησης έναντι της τρόικας σε μια σειρά προαπαιτούμενων μέτρων κι ως εκ τούτου αναμένεται να ζητήσει από τους υπουργούς και υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ να επιμείνουν στην ανάγκη της εθνικής διαπραγμάτευσης για ζητήματα όπως είναι η διαθεσιμότητα, οι ιδιωτικοποιήσεις, το Ασφαλιστικό, οι ομαδικές απολύσεις - για τις οποίες υπάρχει απόλυτο βέτο από την πλευρά του κόμματος.

Κλείσιμο
Φέρεται να ανέθεσε μάλιστα στον Χρ. Πρωτόπαπα και στον Π. Ρήγα να βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Δ. Σταμάτη και τον Στ. Παπασταύρου από το γραφείο του Πρωθυπουργού ώστε να διαμορφωθεί κοινή επιχειρηματολογία έναντι της τρόικας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης