Γάλα, offshore και ΔΕΠΟΣ προκαλούν κλυδωνισμούς στο στρατόπεδο της συγκυβέρνησης

Γάλα, offshore και ΔΕΠΟΣ προκαλούν κλυδωνισμούς στο στρατόπεδο της συγκυβέρνησης

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές της συγκυβέρνησης δηλώνουν εξοργισμένοι καθώς όπως αναφέρουν δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα αναφορικά με τις ρυθμίσεις για το γάλα

Αποχώρησε από την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην επιτροπή το ΚΚΕ
Νέα σύσκεψη μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και εκπροσώπων των ΚΟ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Βουλή στο περιθώριο της  συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών επιτροπών που συζητούν το πολυνομοσχέδιο.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ συμμετάσχουν οι κ.κ. Π. Ρήγας, Π. Κουκουλόπουλος, Θ. Τσαυτάρης και Χρ. Πρωτόπαπας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές της συγκυβέρνησης δηλώνουν εξοργισμένοι καθώς όπως αναφέρουν δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα αναφορικά με τις ρυθμίσεις για το γάλα.

Συγκεκριμένα θέλουν να καταγραφεί με σαφήνεια ότι την έγκριση για την διάρκεια ζωής του γάλακτος θα δίνει κρατικός οργανισμός.

Επιπροσθέτως, έντονη είναι η αντίδρασή τους για διάταξη που παρείσφρησε στο πολυνομοσχέδιο και μειώνει την φορολόγηση των offshore εταιριών κατά 15% αλλά και άλλης που προβλέπει τους όρους εκκαθάρισης της ΔΕΠΟΣ (Δημόσια Επιχείρηση Πολεοδομίας και Στέγασης).

Υπό αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό σήμερα κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής αλλά και αύριο στην συζήτηση στην Ολομέλεια να υπάρχουν τροποποιήσεις και νομοτεχνικές βελτιώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης