«Όχι» από Λούκα - Βάσω, παραιτήθηκαν Βαρβαρίγος - Ζούνη

«Όχι» από Λούκα - Βάσω, παραιτήθηκαν Βαρβαρίγος - Ζούνη

Προανήγγειλαν επίσης ότι  θα καταψηφίσουν οι Χ. Μαγκούφης, Ι. Μιχελογιαννάκης, Τ. Μάντατζη, Οδ. Βουδούρης και Δ.Δημητρουλόπουλος…

«Όχι» από Λούκα - Βάσω, παραιτήθηκαν Βαρβαρίγος - Ζούνη
Την απόφασή της να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση ανακοίνωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής όπου ξεκίνησε η συζήτηση του μνημονίου.

Την ίδια ώρα, μιλώντας σε δημοσιογράφους και η Βάσω Παπανδρέου προανήγγειλε ότι δεν θα υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.  

Το Σάββατο ακόμη δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η Πέμη Ζούνη  και ο Δημήτρης Βαρβαρίγος ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στη νέα σύμβαση.

Επιστολή με την οποία δηλώνει ότι παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα, έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Βαρβαρίγος.

Σε ομιλία της στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ η Πέμη Ζούνη το Σάββατο χαρακτήρισε τα μέτρα άδικα και τόνισε ότι δεν πρόκειται να τα ψηφίσει.
Κλείσιμο

«Μετά από δυόμιση χρόνια προσπαθειών, δεν υπηρέτησα την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Π. Ζούνη εκλεγόταν στην Α' Αθηνών. Πρώτη επιλαχούσα είναι η Άννα Βαγενά.

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Π.Στασινός την Παρασκευή, διαφωνώντας με τα νέα μέτρα. Ωστόσο τη θέση του όπως ανακοινώθηκε ανέλαβε ο δεύτερος αναπληρωματικός στο νομό, Χρίστος Γκόκας, καθώς ο πρώτος, Ιωάννης Παπαλέξης, είναι δήμαρχος Αρτας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης