Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για τους sugar daddies: Απαράδεκτη δήλωση, φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για τους sugar daddies: Απαράδεκτη δήλωση, φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα

Δείτε βίντεο - «Η σεξιστική αναφορά αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη» είπε ο πρωθυπουργός

mitsotakis-koutsoumpas-arthroy2
Σφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Κουτσούμπα για τις αναφορές στους sugar daddies εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε αναφερόμενος στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, εκφράζοντας την ευχή να αυξηθεί και η πολιτική εκπροσώπηση των γυναικών στη Βουλή.

Στη συνέχεια, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΓΓ του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη, σεξιστική συμπεριφορά», ενώ χαρακτήρισε «αναχρονιστική δύναμη» το κόμμα.

«Επιτρέψτε μου εισαγωγικά ένα σχόλιο για την παρέμβαση του κ. Κουτσούμπα. Θεώρησα ότι ζητήσατε παρέμβαση για να ζητήσετε “συγγνώμη” για την απαράδεκτη σεξιστική αναφορά σας που αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη. Και μη σπεύσετε να μιλήσετε για τον αντικομμουνισμό μας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Απαράδεκτη και σεξιστική η αναφορά σε sugar daddies


«Είναι τιμή» απάντησε ο κ. Κουτσούμπας που βρισκόταν στα βουλευτικά έδρανα.

Ο πρωθυπουργός συνέχισε την επίθεσή του. «Ίσως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα όταν μιλάτε για γυναίκες που εκδίδονται», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας: «Δεν θα παραμείνετε στο απυρόβλητο ως δήθεν δύναμη εκσυγχρονισμού που είναι υπεράνω κριτικής όταν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο απευθύνεστε στις γυναίκες με σεξιστικό τρόπο και δεν έχετε το θάρρος να ζητήσετε “συγγνώμη”»

Τα σχόλια του πρωθυπουργού προκάλεσαν εκ νέου την παρέμβαση του κ. Κουτσούμπα. «Σαν δεν ντρέπεστε λίγο» είπε ο επικεφαλής του ΚΚΕ, με τον κ. Μητσοτάκη να του απαντά: «Οι φωνές σας δεν θα συγκαλύψουν την ένδεια των επιχειρημάτων σας».



Ειδήσεις σήμερα:

Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του - «Το παιδί το δασκάλεψαν» υποστήριξε

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε Ελλάδα διακοπές» - Ξετρελαμένοι οι Eurofans με τα πλάνα του βιντεοκλίπ της Μαρίνας Σάττι

Βίντεο: Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή γύρω από το βενζινάδικο στον Πειραιά μετά τη βομβιστική επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης