Γιαννακοπούλου: Επίθεση στον Παραστατίδη για το όχι στα μη κρατικά πανεπιστήμια

Γιαννακοπούλου: Επίθεση στον Παραστατίδη για το όχι στα μη κρατικά πανεπιστήμια

Κανένας κύριος Παραστατίδης δεν μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε η βουλευτής του κόμματος

6037647
Για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, μίλησε η βουλευτής του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Κανείς δεν μπορεί να προκαταλάβει την θέση του ΠΑΣΟΚ, σήμερα εγώ θα σας πω τις θέσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ που άλλωστε έχει και συνεδριακές θέσεις» ανέφερε η κα Γιαννακοπούλου μιλώντας στον RealFm.

Η κ. Γιαννακοπούλου ανέφερε συγκεκριμένα: «Ναι στα μη κρατικά πανεπιστήμια με δύο αυστηρές προϋποθέσεις: Αυστηροί όροι για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης.

Τώρα το συζητούμε, βλέπουμε ρύθμιση, ρύθμιση, σήμερα έχουμε ημερίδα, που θα αναλύσουμε όλες τις πτυχές του νόμου. Δεν ξεκινάμε με κακή προαίρεση, αλλά βεβαίως με θετική. Και αυτό δεν σα το λέω εγώ το λέει και ο πρόεδρος μας. Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Παραστατίδης, εγώ σχολιάζω με βάση την συνολική θέση του ΠΑΣΟΚ, τις συνεδριακές θέσεις και τοποθετήσεις, την τοποθέτηση του προέδρου, όπως αντιλαμβάνεστε κανένας κύριος Παραστατίδης ή οποιοσδήποτε άλλος δεν μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ξεκινάμε λοιπόν με θετική ματιά και αυτό δεν το λέω εγώ το λέει ο πρόεδρος μας.»


Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα: Η δεύτερη ευκαιρία που ζήτησε ο Αιγύπτιος, ο διαπληκτισμός και το φονικό

Μπάιντεν: Αποκάλεσε τον Νετανιάχου «μ@@@@α» τρεις φορές, σύμφωνα με το NBC News

Κατερίνα Λιόλιου: Η φωτογραφία με μαυρισμένο μάτι μετά το αντικείμενο που της έριξαν επί σκηνής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης