Το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ότι το μάτι της έχει πρηστεί και να έχει μελανιάσει.
«Η κατάστασή μου μετά από ένα πολεμικό διήμερο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Επίσης, η Κατερίνα Λιόλιου ανέβασε και το βίντεο όπου της πετούν το αντικείμενο στο πρόσωπό της και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι επρόκειτο για ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο.
«Μαζί με τα λουλούδια δέχτηκα και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο!!! Μάλλον καταλάθος. Όλα καλά!!» είπε χαρακτηριστικά.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς