Τσακαλώτος για διαγραφή Τζουμάκα: Και θέτει εαυτόν εκτός κόμματος και παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας, δεν γίνεται

Τσακαλώτος για διαγραφή Τζουμάκα: Και θέτει εαυτόν εκτός κόμματος και παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας, δεν γίνεται

Ανάρτηση με αιχμές από τον βουλευτή του κόμματος με αφορμή την διαγραφή Τζουμάκα

tsakalotos_maketa2
Η επικείμενη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μετά τον Νίκο Φίλη ήταν η σειρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου να πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Χρησιμοποιώντας αιχμηρό τρόπο ασκεί κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ««Υπάρχει το "θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος". Υπάρχει επίσης η "παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας". Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως τα δυο μπορούν να ισχύουν την ίδια στιγμή. Σημείο των καιρών και αυτό».

Υπάρχει το "θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος". Υπάρχει επίσης η "παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας". Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως τα δυο μπορούν να ισχύουν την ίδια στιγμή. Σημείο των καιρών και αυτό.

Posted by Ευκλείδης Τσακαλώτος on Friday, October 20, 2023
Νωρίτερα ο Νίκος Φίλης σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις ανέφερε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας».

Κλείσιμο
«Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση. Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη "αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση" των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!», συμπλήρωσε.

«Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» κατέληξε ο κ. Φίλης.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το ναρκωτικό του τζιχαντιστή Captagon είχαν πάρει οι τρομοκράτες της Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς απελευθέρωσε μια Αμερικανίδα και την κόρη της «για ανθρωπιστικούς λόγους»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο του ισραηλινού στρατού δείχνει ποιοι στόχοι της Χαμάς έχουν χτυπηθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης