Καλπάκης: Crash test για τις ευρωεκλογές του Μαΐου η συμμετοχή στην ανάδειξη νέου αρχηγού

Καλπάκης: Crash test για τις ευρωεκλογές του Μαΐου η συμμετοχή στην ανάδειξη νέου αρχηγού

Είναι συλλογικός μας στόχος να κινητοποιήσουμε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των πολιτών, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης

Καλπακης_04092023
Στο στοίχημα της συμμετοχής του κόσμου στην ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Στέργιος Καλπάκης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε πως «είναι μια ανοικτή διαδικασία στην οποία, όποιος θέλει να ψηφίσει, μπορεί να γραφτεί μέλος του κόμματος και την ημέρα της διαδικασίας, σε όποιο από τα εκλογικά τμήματα που θα ανακοινωθούν επιθυμεί και από όποιο μέρος της χώρας κι αν βρίσκεται».

«Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να βγει πιο δυνατός από αυτή τη διαδικασία, για να δώσει τις επόμενες μάχες απέναντι στη ΝΔ και την πολιτική της», τόνισε, σημειώνοντας πως «εκ των πραγμάτων το πρώτο crash test είναι οι ευρωεκλογές του Μαΐου».

«Όμως και στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πάμε πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζουν κάποιοι», εκτίμησε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Ερωτηθείς για τις μεταρρυθμίσεις που αναμένεται να ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επικείμενη ΔΕΘ, ο Στέργιος Καλπάκης σχολίασε: «Όταν ακούμε για μεταρρυθμίσεις από τον κ. Μητσοτάκη είμαστε επιφυλακτικοί έως και ανησυχούμε. Πριν από δύο ΔΕΘ, χωρίς καμία ενημέρωση ή διαβούλευση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και έκτοτε η τιμή του ρεύματος πήρε την ανιούσα, μάλιστα με μοχλό αισχροκέρδειας την ίδια τη ΔΕΗ».

«Η στρατηγική και το μοντέλο που ακολουθεί η ΝΔ στην ακρίβεια, με επιδότηση της αισχροκέρδειας, δεν είναι αποτελεσματικό. Χρειάζονται ουσιαστικές ρυθμιστικές παρεμβάσεις στην αγορά για να αντιμετωπιστεί στην πηγή της η αισχροκέρδεια» κατέληξε ο κ. Καλπάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης