Άδωνις Γεωργιάδης για την έξωση στην Κολοβού: Θράσος του Τσίπρα, ο πρώτος πλειστηριασμός έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις Γεωργιάδης για την έξωση στην Κολοβού: Θράσος του Τσίπρα, ο πρώτος πλειστηριασμός έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ

Είχε το θράσος να πάει εκεί χθες και να «πουλά» αλληλεγγύη, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι της δημοσιογράφου

georgiadis
Πυρά προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με την έξωση στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού μετά από πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και είχε νωρίτερα επισημάνει και ο κ. Σκυλακάκης, «ο πρώτος πλειστηριασμός, που δεν τελεσφόρησε, της οικίας της κας Κολοβού, έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. αναφερόμενος στη δημοσίευση του πλειστηριασμού στο eauction.gr στις 20.03.2019), με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και με τα funds που μπόρεσαν να αγοράσουν και αυτό και χιλιάδες άλλα δάνεια με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ επίσης».

Είχε το θράσος να πάει εκεί χθες και να «πουλά» αλληλεγγύη, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού.


Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

Ο πρώτος πλειστηριασμός, που δεν τελεσφόρησε, της οικίας της κας Κολοβού έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ, με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και με τα funds που μπόρεσαν να αγοράσουν και αυτό και χιλιάδες άλλα δάνεια με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ επίσης. Και είχε το θράσος να πάει εκεί χθες και να «πουλά» αλληλεγγύη.


Η ίδια η δημοσιογράφος, Ιωάννα Κολοβού, με ανάρτησή της στο Facebook, παραδέχεται ότι, όταν εν τέλει ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός, της έμεινε ένα ποσό 52.000 ευρώ, το οποίο, όπως αναφέρει, της το πήρε η Εφορία για παλαιότερες οφειλές, ενώ ένα ποσό πήγε και στον ΕΦΚΑ, με αποτέλεσμα σε εκείνη να μείνουν μόλις 1.000 ευρώ.

Δείτε την ανάρτησή της

kolovou_anartisi


Ειδήσεις σήμερα: 

Κιβωτός του Κόσμου: Εμφανίστηκαν πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα - Μιλούν για «θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα»

Μουντιάλ 2022: Βγήκαν στους δρόμους οι Ιάπωνες, αλλά... σταμάτησαν στο πράσινο για τ' αυτοκίνητα!

«Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Χάρο» λέει η μητέρα της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης