«Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Χάρο» λέει η μητέρα της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

«Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Χάρο» λέει η μητέρα της 21χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», τονίζει η θεία της κοπέλας μιλώντας στο protothema.gr -  Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού

troxaio
«Το κοριτσάκι μου ήταν στην αγκαλιά της οικογένειάς της μέχρι τις 11 το βράδυ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον χάρο», αναφέρει στο protothema.gr, η μητέρα της 21χρονης κοπέλας που τα ξημέρωματα της Τρίτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και εγκαταλείφθηκε σοβαρά τραυματισμένη στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας που έχει καταγωγή από τα Χανιά και σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, τονίζει ότι η κατάσταση της υγείας της κόρης της κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη από τους γιατρούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη.

Η άτυχη Έμμα βρίσκονταν στα Χανιά και ταξίδεψε στις 11 το βράδυ της Δευτέρας για τη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες μετά ο ασυνείδητος οδηγός που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., την χτύπησε με το αυτοκίνητο στην οδό Εγνατία, έβαλε όπισθεν και πέρασε από πάνω της πριν εξαφανιστεί για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Όπως αναφέρει η μητέρα της νεαρής κοπέλας, η πληροφόρηση που έχει η οικογένεια σχετικά με τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη, είναι από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», αναφέρει η θεία της 21χρονης

Στο protothema.gr μίλησε και η θεία της 21χρονης κοπέλας, η οποία ανέφερε πως η Έμμα έφυγε από τα Χανιά με την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη, έφτασε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία και είχε σκοπό να συναντήσει κάποιες φίλες της. «Αυτή ήταν η διαδρομή που ακολούθησε, μόλις επέστρεψε από τα Χανιά. Δεν ήθελε να πάρει το αυτοκίνητό της στη Θεσσαλονίκη, να οδηγάει σε μια ξένη πόλη και να ανησυχούμε. Δεν έπινε, δεν ήθελε να ζει τη ζωή της στα άκρα και ήθελε να είναι ασφαλής. Πλέον ελπίζουμε σε ένα θαύμα για τη ζωή της», τονίζει.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη αλλά και να τον βρουν μετά θα βγει έξω και θα είναι ελεύθερος. Σήμερα ήταν η ανιψιά μου, αύριο θα είναι ένα άλλο παιδί», σημειώνει. Μιλώντας για την Εμμα, τονίζει ότι «το κορίτσι μας σπούδαζε στην Κτηνιατρική, ήταν η πρώτη της επιλογή και ήταν η δεύτερη φορά που έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις για να καταφέρει να μπει δεύτερη στη σχολή που αγαπούσε».

Κλείσιμο
Σχετικά με τον οδηγό που παρέσυρε εγκατέλειψε αιμόφυρτη την ανιψιά της, τονίζει ότι «αυτός δεν είχε σκοπό να σταματήσει. Δεν ήθελε να βοηθήσει το κορίτσι. Ήθελε να φύγει, έκανε όπισθεν και την πάτησε ξανά και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να φύγει από το σημείο. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει αισθήματα, έκανε ο,τι ήθελε».

Αναζητείται ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια. Η αστυνομία ταυτοποίησε και τον 44χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο αλλά το είχε δανείσει σε 30χρονο Αλβανό φίλο του.

30xronos


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος εντοπίστηκε, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας και υποστήριξε πως δεν έχει καμία ανάμιξη με την παράσυρση της κοπέλας, αφού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το σκούρο γκρι Skoda οδηγούσε τα ξημερώματα ο 30χρονος, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις και του το είχε δανείσει εκείνη την ημέρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 30χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, κυρίως για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών. Την αστυνομία έχει απασχολήσει στο παρελθόν και ο 44χρονος νόμιμος ιδιοκτήτης του οχήματος.

Μέχρι στιγμής, ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα από την αστυνομία ως οδηγός του αυτοκινήτου, ωστόσο θεωρείται τυπική διαδικασία και είναι ο «νούμερο ένα» ύποπτος. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας του 48ωρου, έχει στηθεί ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης παρατημένο, χωρίς πινακίδες, με σπασμένο παρμπρίζ και χτύπημα στη μία πλευρά, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Πολίτες που ήταν μπροστά στο περιστατικό, είχαν καταφέρει να καταγράψουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και τον έδωσαν στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός: Μητέρα καταγγέλλει ότι τα παιδιά της έπεφταν θύματα ξυλοδαρμού και στη συνέχεια τα έβαζαν στο πράσινο κλουβί

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά με ψήφισμα την ακύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου

Τα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο με κριτήριο την επαγγελματική αποκατάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης