Κωνσταντινόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος το '21 για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Κωνσταντινόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος το '21 για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Επιπλέον, λόγω συνθηκών είπε ότι ο χρόνος των εκλογών θα αποφασιστεί αργότερα και ελπίζει ότι «θα είναι μια δημοκρατική διαδικασία με όρους κινηματικούς

konstantinopoulos
Οι διαδικασίες για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, έχουν ανοίξει επεσήμανε ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6. Σε σχετική ερώτηση για το αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος, απάντησε αρνητικά. Επιπλέον, λόγω συνθηκών είπε ότι ο χρόνος των εκλογών θα αποφασιστεί αργότερα και ελπίζει ότι «θα είναι μια δημοκρατική διαδικασία με όρους κινηματικούς, για να μπορέσουν", όπως είπε, "να συμμετέχουν περισσότεροι και φυσικά να έχει βρεθεί εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έως τότε".

Για το αν η συζήτηση για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής έχει ξεκινήσει πρόωρα σχολίασε πως από τη στιγμή που ειπώθηκε ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, όσοι ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα. Οι διαδικασίες όπως είπε, είναι μια ευκαιρία για την παράταξη μας διότι υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα που δείχνουν τη φθορά της κυβέρνησης ενώ από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολιτική απαξίωση των ψηφοφόρων.

Μιλώντας για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι "είμαστε πάντα ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα στελέχη που έμειναν στα δύσκολα χρόνια που αντιμετώπισε η παράταξη". Για το αν θα επαναχρησιμοποιηθεί επισήμως ξανά ο όρος εκτίμησε ότι ναι, θα επιστρέψει η ονομασία παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και υπενθύμισε ότι και στα ψηφοδέλτια ήταν γραμμένο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Σχολιάζοντας τα στελέχη που έφυγαν από το Κίνημα Αλλαγής όπως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Γιάννης Ραγκούσης ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε με ιδιαίτερο αιχμηρό τρόπο ότι "ακολούθησαν το «Κίνημα της Καρέκλας» και όπως έλεγε ένας εξ αυτών για τα 7000 ευρώ πήγαν κάποιοι".



Ειδήσεις σήμερα

Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε Κυκλάδες και Κρήτη

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η πώληση πυραύλων και οπλικών συστημάτων στην Ταϊβάν

Πανδημία-Μεξικό: 522 θάνατοι και 6.845 κρούσματα σε 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης