Καραθανασόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): «Εμείς δεν είχαμε αυταπάτες για τον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ»

Καραθανασόπουλος (ΘΕΜΑ 104,6): «Εμείς δεν είχαμε αυταπάτες για τον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν υπάρχει έδαφος για συνεργασία» με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ

karathanasopoulos
Εμείς δεν λέμε ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε αυτά τα πράγματα. Εμείς λέμε ότι πρέπει να μπαίνουν στην πραγματική τους διάσταση και να μην αξιοποιούνται ως αντιπερισπασμός, για να συγκαλυφθούν, τι; Πρώτον ότι αυτή η σήψη, η μπόχα, η διαφθορά και η διαπλοκή αποτελούν πεδία του συστήματος” ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και τους Γιάννη Μακρυγιάννη και Βασίλη Αδαμόπουλο.

Εμείς δεν είχαμε αυταπάτες για το χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ” τόνισε ο κ. Καραθανασόπουλος, προσθέτοντας πως “από τη στιγμή που ψηφίζεις νόμους που εξυπηρετούν συνολικά τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, από τη στιγμή που θυσιάζεις την ικανοποίηση των λαϊκών μαζών στο βωμό της κερδοφορίας, θα έρθει και η στιγμή που θα πέσει στο τραπέζι και η εξυπηρέτηση επιμέρους επιχειρηματικών συμφερόντων αν όχι από το σύνολο της κυβέρνησης, αλλά τουλάχιστον από επιμέρους πολιτικά πρόσωπα, τα οποία παίζουν ένα ρόλο”.

Φυσική απόληξη

Άρα, αποτελεί φυσική απόληξη, η όλη αυτή εξέλιξη των πραγμάτων” εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και διευκρίνισε πως “εμείς είμαστε καθαροί, δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα μπορέσει με μέτρα διαχειριστικού χαρακτήρα να αλλάξεις το χαρακτήρα του συστήματος. Άρα, χρειάζεται, εμείς λέμε, συνολικότερες ρήξεις και ανατροπές”.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, “δεν υπάρχει έδαφος για συνεργασία. Αντίθετα, έδαφος αναπτύσσεται ανάμεσα στα κόμματα που προσπαθούν, είτε από τη μία, είτε από την άλλη μεριά να διαχειριστούν το ίδιο το σύστημα” επισήμανε ο βουλευτής. Ο ίδιος υπογράμμισε πως “για αυτό ακριβώς είδαμε και το προηγούμενο χρονικό διάστημα συνεργασία ανάμεσα στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ” και κατέληξε “αύριο μπορούμε να δούμε κάποια άλλη συνεργασία, την οποία στις σημερινές συνθήκες φαντάζει ως ουτοπία”.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτογραφίες: Στον Έβρο Δένδιας και Μπορέλ - Μέσα στο Σινούκ κοιτούσαν τους χάρτες της Αν. Μεσογείου!

Ο Σάμπυ Μιωνής έχει και άλλες αποδείξεις στα χέρια του, λέει ο δικηγόρος του

Βούλτεψη (ΘΕΜΑ 104,6): «Ή θα διώξει τον Παππά ή θα φύγει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης