Βούλτεψη (ΘΕΜΑ 104,6): «Ή θα διώξει τον Παππά ή θα φύγει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας»

Βούλτεψη (ΘΕΜΑ 104,6): «Ή θα διώξει τον Παππά ή θα φύγει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας»

«Η ατζέντα του μαγαζιού – που λέει και ο Παππάς – είναι το 1984 του Όργουελ» ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ

voultepsi
“Ο κ. Παππάς βρίσκεται σε πολύ μεγάλο πανικό” τόνισε η Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής της ΝΔ, στο Θέμα 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη, προσθέτοντας με φόντο τις αποκαλύψεις ότι “αυτή τη στιγμή όλοι έχουν συνειδητοποιήσει από τι σώθηκε η χώρα”. “Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κανονικό κόμμα που ανήκει στη σφαίρα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και των δυτικών θεσμών” ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ. Η ίδια σημείωσε ότι “πρέπει να δούμε την κατάσταση κατάματα και να την αντιμετωπίσουμε”, καθώς “η ατζέντα του μαγαζιού – που λέει και ο Παππάς – είναι το 1984 του Όργουελ”, παρατήρησε.

Αναφορικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο, “το δικό μας παιδί πρέπει να έχει και άλλες περγαμηνές” δήλωσε η κ .Βούλτεψη και η θητεία στην ΕΥΠ επί Καραμανλή “δεν σημαίνει ότι είχε ταυτιστεί ή είχε αγωνιστεί για την παράταξή μας”.

Κληθείσα να σχολιάσει τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, “είναι η τελευταία γραμμή αμύνης, γιατί ο Σαμαράς ήταν ο τελευταίος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το οποίο στοίχειωνε το ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι αποδεικνυόταν ότι τελικά δεν μπορούσε να σχίσει τα μνημόνια και το μόνο που έκανε ήταν να βυθιστεί στη χώρα στην ύφεση και έβγαινε στην επιφάνεια συνέχεια ότι το μειλ Χαρδούβελη ήταν παιδική χαρά” εξήγησε η κ. Βούλτεψη.

“Όλοι λέγανε ότι με το Σαμαρά βγαίναμε. Θα έπαιρνε και τη δίμηνη παράταση και δεν θα δίναμε ούτε την Μακεδονία, ούτε το υπερταμείο” περιέγραψε η κ. Βούλτεψη, χαρακτηρίζοντας “καθαρά καθεστωτική λογική” αυτό που είπε (ς.ς. ο κ. Τσίπρας) “να τελειώνουμε με το παλιό”.

Ερωτηθείσα για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο εξής, “κατά τη γνώμη μου, αν μας πει ότι δεν το ήξερε, τότε πρέπει να παραιτηθεί και από αρχηγός του κόμματος” ο κ. Τσίπρας υποστήριξε η κ. Βούλτεψη. “Ο κ. Παππάς ήταν πρώτος τη τάξει υπουργός του. Κανόνιζε τα πάντα. Πήγε ως τη Βενεζουέλα για να φέρει από τα άδεια σούπερ μάρκετ τρόφιμα” υπογράμμισε η κ. Βούλτεψη και κατέληξε “αν μας πει τώρα ο Τσίπρας ότι δεν ήξερε, πρέπει να παραιτηθεί από αρχηγός του κόμματος. Ή θα τον διώξει τον Παππά ή θα φύγει ο ίδιος. Είναι ζήτημα δημοκρατίας”.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο Στρατιωτικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές του Εβρου Δένδιας και Μπορέλ

Χρηστίδης (ΘΕΜΑ 104.6): Όσο ο κ. Τσίπρας καλύπτει Παππά και Καμμένο η ευθύνη πάει στον ίδιο

Το ΚΚΕ καταγγέλλει «συνακροάσεις»-υποκλοπές στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης