Κορωνοϊός – Σάκης Κούκος: Τα μουσικά live του κ. Red Bull στα social media
Ο Σερραίος είναι ο πλέον δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής στη γειτονική Βουλγαρία αφού τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει αξιόλογη μουσική πορεία
Παναγιώτης Σαββίδης
Κλεισμένος στο σπίτι του λόγωκαραντίνας, ο τραγουδιστής Σάκης Κούκος πραγματοποιεί καθημερινά βραδινά μουσικά live μέσω Facebook, αξιοποιώντας την τεχνολογία και δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους και θαυμαστές του να τον απολαύσουν. Ο ίδιος ερμηνεύει και αφιερώσεις που του ζητούν φίλοι με μηνύματα.
Ο Σερραίος Σάκης Κούκος, είναι ο πλέον δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής στη γειτονική Βουλγαρία μαζί με τον Βασίλη Καρρά, αφού τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει μια μεγάλη μουσική πορεία συνεργαζόμενος με γνωστούς καλλιτέχνης της χώρας. Δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται από τους πλέον αναγνωρίσιμους Έλληνες τραγουδιστές, που συχνά φιλοξενείται σε εκπομπές και show βουλγαρικών τηλεοπτικών σταθμών.
Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 τον γνωρίσαμε από το … «ντουμπουρντουμπουρντουμπουρ,ντούμπουρ sex» και τη μεγάλη του επιτυχία «RED BULL», που ξεσήκωνε τους θαυμαστές του σε Ελλάδα και Βουλγαρία σε ρυθμούς οριεντάλ. To τραγούδι «επέστρεψε» το 2016 με νέα διασκευή.
Τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Κούκος, εκτός από εμφανίσεις σε Ελλάδα και Βουλγαρία, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Σέρρες και στο χώρο της εστίασης.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.