Μπορεί η Κατερίνα Στικούδηστο πρώτο επεισόδιο του My Style Rocks να εμφανίστηκε στα μαύρα και πιο ντυμένη από ποτέ και να απογοήτευσε τους θαυμαστές της, όμως, σήμερα κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να πάρει το... αίμα της πίσω.
Η Κατερίνα, με μίνι φούστα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, λευκό πουκάμισο και λευκές μπότες, ήταν πιο όμορφη και σέξι από ποτέ στην παρουσίαση του ριάλιτι. Σε αυτή την εμφάνιση παίρνει σίγουρα 10'. Μάλιστα, σήμερα, μάθαμε από το στόμα της παρουσιάστριας, πως η αποχώρηση της παίκτριας Λένας Χαριζόπουλος είναι οριστική.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.