«30 χρόνια Αγάπης»: Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Η παρουσιάστρια του Alpha επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο Κεφαλάρι
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης
Με κεντρικό σύνθημα «30 Years of Love», το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Βazaar του που φιλοξενείται για δεύτερη μέρα αύριο στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι. Σήμερα, αργά το απόγευμα, εκεί βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, προσφέροντας τη δική της ενίσχυση στους σκοπούς του φιλανθρωπικού bazaar. Φωτογραφήθηκε με τις εθελόντριες που συμβάλλουν με την προσφορά τους, χαρίζοντας ευχές και χαμόγελα σε όσους την συνάντησαν από κοντά.
Εκεί βρέθηκε και η Τατιάνα Μπλάτνικ (δεύτερη από αριστερά), συντονισμένη στο φιλανθρωπικό εορταστικό κλίμα της διοργάνωσης.
Η Μαριάννα Γουλανδρή βρέθηκε από νωρίς στο ξενοδοχείο με τη γιαγιά της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα στο instagram.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.