Μία φωτογραφία από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 δημοσίευσε ο Αντόνιο Μπαντέρας από φεστιβάλ θεάτρου στη Μάλαγα, όπου είχε υποδυθεί τον Ετεοκλή από το έργο του Ευριπίδη «Φοίνισσαι».
Ο 65χρονος ηθοποιός, ο οποίος τότε δεν ήταν ακόμη γνωστός στο κοινό, πόζαρε στην κάμερα φορώντας τη στολή του, έχοντας μακριά μαλλιά με μπλούκλες.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αντόνιο Μπαντέρας έγραψε: «Μπορεί να είναι το έτος 1977-78 όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία. Έπαιξα τον Ετεοκλή στο έργο "Φοίνισσαι" του Ευριπίδη στο Φεστιβάλ Θεάτρου της Μάλαγα».
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.