Μέλπω Ζαρόκωστα: Τέσσερις καρκίνοι, ο ένας μετά τον άλλον
«Είχα καρκίνο, ο ένας μαστός δεν υπάρχει. Θα ήθελα να φύγει και ο άλλος μαστός, γιατί έτσι κι αλλιώς, πολλά ψεύτικα υπάρχουν σε μια γυναίκα», αποκάλυψε η ηθοποιός
Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα. «Είχα καρκίνο, ο ένας μαστός δεν υπάρχει. Θα ήθελα να φύγει και ο άλλος μαστός, γιατί έτσι κι αλλιώς πολλά ψεύτικα υπάρχουν σε μια γυναίκα, πόσω μάλλον αυτά που δεν φαίνονται κιόλας. Ύστερα από 2-3 χρόνια, μου βγαίνει ένα πραγματάκι πάλι. Τρέχω πάλι, λέω αυτό. Μου λέει δεν είναι τίποτα… τέσσερις καρκίνοι ο ένας μετά τον άλλον. Μικροπράγματα τα υπόλοιπα».
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για πιο προσωπικά θέματα όπως τον άνδρα με τον οποίο έκανε παιδί αλλά χώρισε: «Ο γιος μου γεννήθηκε αφού είχαμε χωρίσει με τον Βίκτωρα Παγουλάτο. Μια βραδιά βρεθήκαμε προσπαθώντας ο καημένος να συνενώσει τα σπασμένα. Δεν κολλούσαν. Πάλι ο ίδιος θα ήταν. Ένας υπέροχος δάσκαλος, ένας θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά νευρικός, περίεργος».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.