Ο ηθοποιός και ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου τον περασμένο Ιούλιο είχε δολοφονηθεί εν ψυχρώ 25χρονος Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες τoυ στο instagram όπου φαίνεται σοβαρά τραυματισμένος με αμυχές και ράμματα στο πρόσωπο.
Βέβαια είναι περισσότερο χαμογελαστός από όσο θα έπρεπε, και διαβάζοντας τα σχόλια του στις αναρτήσεις, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μάνος Παπαγιάννης γιορτάζει το Halloween με πολύ επιτυχημένο μακιγιάζ τραυματία.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή