Αυτά είναι τα 5 κορίτσια που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για τον ημιτελικό
Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι», τα 5 κορίτσια που φτάνουν μια ανάσα από τον ημιτελικό του GNTM είναι -μετά την αποχώρηση της Ίλντας Κρόνη και της Άννας Χατζή- η Κάτια Ταραμπάνγκο που θεωρείται το μεγάλο φαβορί, η Άννα – Μαρία Ηλιάδη, η Μαρία Μιχαλοπούλου, η Κέισι Μίζιου και η Χαρά Παππά.
Η τελική πεντάδα θα ταξιδέψει στο Μιλάνο, όπου θα γυριστεί ο προημιτελικός και ο ημιτελικός του ριάλιτι, για να μείνουν οι 3 φιναλίστ οι οποίες θα συμμετάσχουν στον μεγάλο τελικό που προγραμματίζτεαι να γίνει στις 24 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.