To μουσικό talent show έχει ήδη προβληθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού, Ρωσία, Λιθουανία, Ρουμανία, Καζακστάν και Ισραήλ, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης
Το «The Final Four» έρχεται και στην Ελλάδα. Με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Μιχάλη Κουινέλη (Stavento) να παίρνουν τη θέση των κριτών.
Η μεγαλύτερη μουσική μάχη ξεκινά από τον τελικό και οι The Final Four βρίσκονται ήδη στη σκηνή για να παλέψουν να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, οι διεκδικητές που με το πείσμα και το ταλέντο τους θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four».
Ένας θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV