To μουσικό talent show έχει ήδη προβληθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού, Ρωσία, Λιθουανία, Ρουμανία, Καζακστάν και Ισραήλ, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης
Το «The Final Four» έρχεται και στην Ελλάδα. Με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελένη Φουρέιρα και τον Μιχάλη Κουινέλη (Stavento) να παίρνουν τη θέση των κριτών.
Η μεγαλύτερη μουσική μάχη ξεκινά από τον τελικό και οι The Final Four βρίσκονται ήδη στη σκηνή για να παλέψουν να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, οι διεκδικητές που με το πείσμα και το ταλέντο τους θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four».
Ένας θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ.
Η INALAN κατακτά επισήμως την κορυφή, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της Ookla της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Speedtest, ως ο πάροχος με το ταχύτερο σταθερό internet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι ειδικοί του Ρευματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις για τους τύπους της πάθησης, τα συμπτώματα και την αντιμετώπισή της.