Ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που σκότωσε τον πατέρα του στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη

Ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που σκότωσε τον πατέρα του στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη

Τα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη έρχονται απόψε στις 23:40 στον Alpha 

mel
Στην καρέκλα του πρώτου προσκεκλημένου της εκπομπής θα καθίσει ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα, ο 27χρονος πατροκτόνος Αλέξης Μίχος. Ο νεαρός από τη Ζάκυνθο σκότωσε με τρεις σφαίρες τον πατέρα του τον Μάιο του 2018, επειδή, όπως ισχυρίζεται, ο πατέρας του επί σειρά ετών βασάνιζε και κακοποιούσε τον ίδιο, τη μητέρα του αλλά και τα αδέλφια του.


Στην εκπομπή αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ. Περιγράφει καρέ καρέ μια ζωή με βασανιστήρια, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την καθημερινή βία που υφίστατο, αλλά και τα συναισθήματα που τον οδήγησαν στο να δώσει τέλος στο δράμα που ζούσε ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Ο Αλέξης Μίχος συγκινείται και ευχαριστεί τον κόσμο που τόσο καιρό βρίσκεται δίπλα του, αλλά και το δικαστήριο που τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. 


Αμέσως μετά η δημοφιλής ηθοποιός, Ελένη Ράντου, σε μια σπάνια εξομολόγηση εφ όλης της ύλης. Η ηθοποιός μιλά για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί ως παιδί κι εξηγεί γιατί, ενώ ήταν έγκυος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι όπου έμεναν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και να πάει να μείνει σε ξενοδοχείο. Παραδέχεται πως φλέρταρε με την κατάθλιψη στο κατώφλι των 40, ενώ δηλώνει σίγουρη πως ο σύζυγος της την έχει απατήσει. 


«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές. Δείτε το τρέιλερ: 



Κλείσιμο
Μεσάνυχτα | Πρεμιέρα Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 23:40
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης