Η Άμπερ Χερντ, με μία άκρως αποκαλυπτική της φωτογραφία φαίνεται πως υποστηρίζει το διαδικτυακό κίνημα «free the nipple» το οποίο... διαφωνεί με το Instagram που επιτρέπει τις ανδρικές θηλές, αλλά όχι τις γυναικείες.
Η εικόνα που ανάρτησε είναι από πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για το Interview Magazine και φαίνεται να είναι στα καλύτερα της. Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ ποζάρει με μαύρο ανοικτό σακάκι και προσφέρει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, ενώ η πόζα της προσδίδει τον απαραίτητο αισθησιασμό.
Ο Τζόνι Ντεπ και η εντυπωσιακή Άμπερ Χερντ, γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας “The Rum Diary” και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015. Η μάχη μεταξύ τους ξεκίνησε όταν η Άμπερ Χερντ κατηγόρησε δημοσίως τον Τζόνι Ντεπ ότι την είχε κτυπήσει πολλές φορές. Το διαζύγιό τους βγήκε τον Ιανουάριο του 2017 και οι δύο ηθοποιοί υπέγραψαν συμβόλαιο να μην συζητούν δημοσίως για τη μεταξύ τους σχέση.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας