Φωτογραφία: Ο Τζόνι Ντεπ αιμόφυρτος και καμμένος στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την Αμπερ Χερντ

Φωτογραφία: Ο Τζόνι Ντεπ αιμόφυρτος και καμμένος στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την Αμπερ Χερντ

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι κατέληξε στο νοσοκομείο όταν η τότε σύζυγός του του είχε κόψει το δάχτυλο με μπουκάλι και είχε σβήσει το τσιγάρο της στο μάγουλό του

tzoni-depp-mesa
Μια φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ από το νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί αιμόφυρτος και καμμένος μετά από καβγά με την τότε σύζυγό του Αμπερ Χερντ, δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο ηθοποιός ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια σε φορείο νοσοκομείου, ενώ ένας πρόχειρος επίδεσμος βρίσκεται γύρω από το χέρι του και ένα μεγάλο σημάδι φαίνεται στο μάγουλό του.

Ο ίδιος, που υποστήριζει πως η Άμπερ Χερντ ήταν εκείνη που ασκούσε την κακοποίηση στο γάμο τους εις βάρος του, ισχυρίζεται πως σε εκείνον τον καβγά η ηθοποιός του είχε κόψει το δάχτυλο, χρησιμοποιώντας σπασμένο μπουκάλι, και τον είχε κάψει στο μάγουλο με το τσιγάρο της!

Ο καβγάς είχε γίνει το 2015, και σήμερα, σε αγωγή που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ, αναφέρει ότι τότε η Χερντ είχε σβήσει το τσιγάρο της στο πρόσωπό του.

Από την πλευρά της εκείνη, διά μέσου του δικηγόρου της, δηλώνει πως η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα και πως είναι μια προσπάθεια του ηθοποιού να αντιστρέψει την εις βάρος του υπόθεση.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και περιλαμβάνεται στην δικογραφία αγωγής 50 εκατ. δολαρίων του Τζόνι Ντεπ κατά του δημοσιογραφικού ομίλου News Group Newspapers Limited, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα The Sun και της οποίας ο αρθρογράφος Dan Wootton σε άρθρο του το 2018 είχε πει για τον ηθοποιό πως είναι «αυτός που δέρνει γυναίκες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης