Ο Ευθύμης Ζησάκης τρολάρει την Ελένη Μενεγάκη για τη φωτογραφία με τον υπνάκο στο ταβερνάκι

Ο Ευθύμης Ζησάκης τρολάρει την Ελένη Μενεγάκη για τη φωτογραφία με τον υπνάκο στο ταβερνάκι

Η ανάλογη φωτογραφία που ανέβασε και το tag στην παρουσιάστρια

Eleni_Menegaki_Ypnos
Η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές μέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της όπου είχε πάρει έναν υπνάκο στο παγκάκι μιας ταβέρνας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Στη λεζάντα είχε γράψει: «Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού». Κάποιοι από τους διαδικτυακούς της ακόλουθους την κατέκριναν κάνοντας λόγο για χλιδάτες διακοπές.


«Άσε μας ρε Ελένη που είσαι εύκολος άνθρωπος! Όλοι μας βολευόμαστε σε μια βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες», αντέδρασε ένας follower της και η Ελένη του απάντησε:
«Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σε ένα ταβερνάκι σε ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς; Δεν νομίζω… Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό, το αν αμείβομαι καλά από την δουλειά μου και αυτό είναι γνωστό! Το να πας για φαγητό σε ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Όποιος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό» και συνέχισε: «Κι εσύ επηρεάζεις κάποιους, όμως ανεβάζεις φωτογραφίες στο προφίλ σου να οδηγείς σκάφος, να κάνεις σκι κλπ! Αν εσένα σου επιτρέπεται αυτή η ζωή εμένα γιατί μου απαγορεύεται ο ύπνος στην ταβέρνα της Σχοινούσας; Με λίγα λόγια μην κρίνεις για να μην κριθείς και κρίνε πρώτα τον εαυτό σου και μετά όλους τους άλλους! Αυτά, γιατί με τον ίδιο τρόπο και εμένα μου είσαι συμπαθής και για αυτό σου τα γράφω».

Κλείσιμο

Ο Ευθύμης Ζησάκης φαίνεται πως είδε την εν λόγω φωτογραφία της Ελένης και με διάθεση για χιούμορ ανάρτησε κι εκείνος μία όπου βρίσκεται σε ένα ταβερνάκι και γέρνει να πάρει έναν υπνάκο στην καρέκλα του. «Λοιπόν Αφού είναι μόδα την πέφτω και εγώ σε ένα ταβερνάκι», έγραψε συγκεκριμένα ο ηθοποιός τρολάροντας την παρουσιάστρια την οποία έκανε και tag.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης