Πώς αντιδρά η Κέλλυ Κελεκίδου στα σενάρια περί χωρισμού με τον Νίκο Κουρκούλη

Πώς αντιδρά η Κέλλυ Κελεκίδου στα σενάρια περί χωρισμού με τον Νίκο Κουρκούλη

«Ότι γράφει ο καθένας δεν με ενοχλεί», είπε η γνωστή τραγουδίστρια

Kelly_Kelekidou
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν ενοχλείται από τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγό της ενώ μίλησε και για την απόφασή τους να μετακομίσουν στην Αυστραλία.

Η εγκατάσταση στην Αυστραλία ήταν μια συνειδητή απόφαση που έκαναν από κοινού με τον Νίκο Κουρκούλη, μιας και εκείνος ήθελε να κάνει μια μικρή αποχή από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και εκείνη βρισκόταν στον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης και εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να εργαστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.
«Ο λόγος που ο Νίκος ήθελε να φύγουμε στην Αυστραλία και να ασχοληθεί με την εστίαση είναι ότι γενικότερα ψάχνεται και πέρα από τη δουλειά του και από εκεί και πέρα ήθελε να δει και ένα κομμάτι πέρα από την Ελλάδα που με βρήκε και εμένα σύμφωνη [...] Η Αυστραλία με έμαθε να γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου, να γνωρίζω καλύτερα τα θέλω μου, να λέω όχι. Προσωπικά χαίρομαι που έδωσα την προτεραιότητα στα παιδιά μου και δεν τα μεγάλωσε κάποιος άλλος. Με τα καλά τους, με τα άσχημά τους. Αυτό είναι το μεγαλύτερό μου σουξέ! Εκεί κατάλαβα ότι έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου, μεγαλώνοντας δυο ψυχές οι οποίες έχουν την ανάγκη της μαμάς» ανέφερε μεταξύ άλλων.


Για τα δημοσιεύματα του χωρισμού
Κλείσιμο
«Είναι λίγο αδικία. Μόνο για το παιδί μου θα έβγαινα μπροστά και θα έλεγα αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Από εκεί και πέρα όμως νομίζω πως το τι γράφει ο καθένας δεν με αφορά. Αν με απασχολούσαν με αυτά, νομίζω ότι θα έχανα την ουσία της ζωής», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάτι το οποίο την τρομάζει σχετικά με τον σύζυγό της, είπε πως είναι ένας υπερβολικά ανήσυχος άνθρωπος.

Η Κέλυ Κελεκίδου μίλησε και για τα παιδιά της λέγοντας πως ο γιος της έχει καλλιτεχνική φύση.


Κέλλυ Κελεκίδου: "Επιστρέψαμε στην Ελλάδα γιατί ο πατέρας μου θα έκανε σοβαρό χειρουργείο!"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης