Οι πιο λαμπερές παρουσίες στον γάμο του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού ήταν οι κόρες της νύφης Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Με την ομορφιά, τα νιάτα αλλά και τη μεγάλη χαρά που είχαν κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, αλλά και τα φλας των φωτογράφων. Οι πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες ωστόσο ήταν αυτές που τα ίδια τα κορίτσια ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο Instagram.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.