Ο Κικίλιας για το γάμο του στις 16 Ιουνίου: Όταν είπε ο Τσίπρας εκλογές είπα «έχει γούστο;»

Ο Κικίλιας για το γάμο του στις 16 Ιουνίου: Όταν είπε ο Τσίπρας εκλογές είπα «έχει γούστο;»

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ μίλησε για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, για το γάμο του, την προσωπική του ζωή και πολλά άλλα

Vasilis_Kikilias
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για το πώς όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να συνδυάσει τρεις καριέρες (αθλητισμό, ιατρική, πολιτική), αναφέρθηκε στο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού ο οποίος όπως είπε θα γίνει κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένος στις 16 Ιουνίου και αποκάλυψε αν θέλει να γίνει πατέρας.

«Είμαι φύσει αισιόδοξος. Στα δύσκολα χαμογελάμε και προχωράμε. Το έμαθα από το μπάσκετ. Με έμαθαν να συνεργάζομαι, να είμαι πειθαρχημένος και δοτικός. Είχα και έχω δύο γονείς που δεν με υποχρέωσαν να κάνω τίποτα. Όλα στη ζωή μου τα έκανα παράλληλα. Θέλει πειθαρχία αυτό. Δεν στερήθηκα τίποτα. Όταν θέλεις να τελειώσεις την ιατρική στην Αθήνα και παράλληλα κάνεις πρωταθλητισμό στο μπάσκετ πρέπει να έχεις πειθαρχία. Ήταν επιβεβλημένο να σπουδάσω. Στα 30 η ζωή αρχίζει. Πάντα υπήρχε μια δεύτερη σκέψη αν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Αναγκαζόμουν να διαβάζω στα αεροπλάνα και στα ταξίδια... Προέρχομαι από μια μεσοαστική οικογένεια που πάντα έκανα όνειρα. Είναι πολύ ωραίο να ακούς τον κόσμο ακόμα και αν δεν συμφωνείς μαζί του. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες στη ζωή μου, υπήρχε αμφισβήτηση στη ζωή μου, στην πολιτική, στην ιατρική παντού. Οι άνδρες με αμφισβήτησαν περισσότερο».

Για την πολιτική του καριέρα
Για την εποχή που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε για τους αστυνομικούς ότι είναι πολύ ιπποτικό το επάγγελμα που κάνουν γιατί προστατεύουν τους πολίτες. «Όνειρό μου είναι να κάνω το επόμενο βήμα με αξιοσύνη. Βλέπω τις ανάγκες και τα προβλήματα του κόσμου. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το υπουργείο και αν υπάρχει. Εκπροσωπούμε τον κόσμο και αν δεν κάνεις πρέπει να πας σπίτι σου».

Κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και τη μεγάλη νίκη της ΝΔ ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι χάρηκε αν και δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά.

Κανονικά ο γάμος στις 16 Ιουνίου
Στην όλη κουβέντα δεν θα γινόταν να μην συζητηθεί και ο γάμος του με την Τζένη Μπαλατσινού: «Ο γάμος μας θα γίνει κανονικά στις 16 Ιουνίου. Ήταν κάτι προγραμματισμένο. Δεν ξέραμε για τις εκλογές. Όταν περιμέναμε να βγει ο Τσίπρας και τελικά βγήκε στις 12:30 το βράδυ και είπε κάνουμε εκλογές είπα: “έχει γούστο;” Αλλά μέχρι τις 7 Ιουλίου έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας. Είμαι χαρούμενος για το γάμο αλλά δεν έχω αγωνία».

Κληθείς να μιλήσει για τον σύντομο χωρισμό τους τον περασμένο Φεβρουάριο είπε: «Γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Το timing πάντα είναι σημαντικό. H δημοσιότητα και η πίεση έπεσαν πάνω μας. Πήραμε την απόσταση και το χρόνο μας. Όταν ξαναβρεθήκαμε, πριν το ανακοινώσουμε θέλαμε να είμαστε σίγουροι. Είναι ιερή στιγμή η απόφαση του γάμου».

Κλείσιμο
Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν τον φόβισε κάτι σε ότι έχει να κάνει με το γάμο είπε: «Τα παιδιά της Τζένης είναι φιλαράκια μου και αισθάνομαι πολύ καλά μαζί τους. Η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά της. Τα παιδιά είναι ευλογία». Επίσης αποκάλυψε ότι θα ήθελε και δικά του παιδιά. Για τη γυναίκα που θα παντρευτεί είπε: «Η Τζένη ξέρει ότι η δουλειά μου είναι μια δουλειά αποκλειστικής απασχόλησης και είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου.

Για την προσωπική του ζωή αλλά και το πόσο είναι προφυλαγμένη είπε: «Όποιος εκτίθεται στο δημόσιο βίο πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα. Για μένα αυτή είναι η τρίτη καριέρα. Αθλητισμός, ιατρική και πολιτική»...

Δείτε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Βασίλη Κικίλια στην Φαίη Σκορδά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης