Η Ριάνα μετακόμισε στο Λονδίνο και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν

Η Ριάνα μετακόμισε στο Λονδίνο και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν

Η Ριάνα αυτό το διάστημα επικεντρώνεται κυρίως στην εταιρία καλλυντικών που έχει δημιουργήσει 

rihanna
Η τραγουδίστρια της R&B και ποπ Ριάνα μετακόμισε στο Λονδίνο και οι θαυμαστές της στη βρετανική πρωτεύουσα ενθουσιάστηκαν. Η Ριάνα δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «The New York Times» ότι ζει στο Λονδίνο τονίζοντας ότι απολαμβάνει τη δυνατότητα να «περπατά γύρω από ένα οικοδομικό τετράγωνο», αλλά και ότι πρέπει να «προσπαθήσει ακόμη περισσότερο για να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο».



Τα νέα της μετακόμισης της Rihanna από τις ΗΠΑ στην Αγγλία αιφνιδίασαν πολλούς θαυμαστές της. «Αν συναντούσα τη Ριάνα στο ταμείο αυτόματης εξυπηρέτησης θα έπεφτα κάτω» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.Ένας άλλος έγραψε, «SHOOK SHOOK SHOOK. Η αληθινή βασίλισσα της Αγγλίας».



Η Ριάνα αυτό το διάστημα επικεντρώνεται κυρίως στην εταιρία καλλυντικών που έχει δημιουργήσει. Η 31χρονη τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε επίσης στη μουσική ταινία «Guava Island» τον περασμένο μήνα, μαζί με τον Ντόναλντ Γκλόβερ. Δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ στούντιο μετά το Anti του 2016, αν και συνεργάστηκε με τους N.E.R.D στο «Lemon» του 2017.


Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας ζει στο Λονδίνο για να βρίσκεται εγγύτερα στην ομάδα που εργάζεται στο brand προϊόντων μακιγιάζ Fenty, που ίδρυσε το 2017. Νωρίτερα αυτό τον μήνα η Ριάνα ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα επεκταθεί στη μόδα υπό την ίδια επωνυμία. Η τραγουδίστρια τόνισε ότι στο Λονδίνο απολαμβάνει «να πηγαίνει στο μανάβικο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης