Το ρούχο της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision θα είναι πολύ εντυπωσιακό

Το ρούχο της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision θα είναι πολύ εντυπωσιακό

Το ρούχο σχεδιάστηκε με μια ιδιαίτερη τεχνική του tattoo crystal touch δηλαδή εφαρμογή κρυστάλλων επάνω στην ανθρώπινη σιλουέτα και αποτυπωμένη σε ύφασμα

Eleni_Foureira
H Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision με μια μοναδική δημιουργία του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου. Μια κρυστάλλινη δημιουργία κεντημένη με χιλιάδες κρυστάλλους.

Η έμπνευση του συγκεκριμένου ρούχου, σύμφωνα με το faysbook.gr,  προέρχεται από την Dita von Teese,τα εμβληματικά shows των burlesque και follies bergeres του Παρισιού. Μια μοναδική εμφάνιση για την Ελένη Φουρέιρα, για την οποία χρειάστηκε 3 εβδομάδες προετοιμασίας και υλοποίησης του, με μια ιδιαίτερη τεχνική του tattoo crystal touch, εφαρμογή κρυστάλλων επάνω στην ανθρώπινη σιλουέτα και αποτυπωμένη σε ύφασμα.

Μια εμπνευσμένη hautecouture προσέγγιση 250.000 χιλιάδων κρυστάλλων Swarovski για την Ελένη Φουρέιρα. Η αίσθηση των καμπαρέ του Παρισιού στην δεκαετία του ’30 με πολλές πινελιές από λάμψη αστεριών και μια αέρινη αίσθηση glamour και πολυτελείας Vrettos Vrettakos couture house.

Η τραγουδίστρια έδωσε μια... γεύση μέσα από το Instagram.

Foureira_Eurovision
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης