Ο Ησαΐας Ματιάμπα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το γιο του

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το γιο του

Οι ευχές και η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Isaias_Matiampa
Τον τελευταίο χρόνο ο Ησαΐας Μπατιάμπα βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του Βασιλική Καλανιώτη και τον μονάκριβο γιο του Ηρακλή. Ο ίδιος που είναι πολύ φειδωλός σε δηλώσεις και αναρτήσεις και έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Να πετούν όσο πιο πιο ψηλά γίνεται μυαλό, καρδιά, σκέψεις, συναισθήματα δίχως όρια και περιορισμούς.. Ελεύθεροι να νιώθουμε και ελεύθεροι να είμαστε κάθε μας λεπτό, κάθε μας στιγμή.. Να είμαστε αληθινοί δίνοντας απλόχερα τη βοήθειά μας σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.. Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Και του χρόνου με υγεία και τρελά κέφια!! Να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε, ότι κι αν κάνετε!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφία που ανέβασε.


View this post on Instagram

Να πετούν όσο πιο πιο ψηλά γίνεται μυαλό, καρδιά, σκέψεις, συναισθήματα δίχως όρια και περιορισμούς.. Ελεύθεροι να νιώθουμε και ελεύθεροι να είμαστε κάθε μας λεπτό, κάθε μας στιγμή.. Να είμαστε αληθινοί δίνοντας απλόχερα τη βοήθειά μας σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.. Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Και του χρόνου με υγεία και τρελά κέφια!! Να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε, ότι κι αν κάνετε!!! #keepmatiabing #happyeaster #καλοπασχα

A post shared by 𝕴𝖘𝖆𝖎𝖆𝖘 𝕸𝖆𝖙𝖎𝖆𝖇𝖆 (@isaiasmatiaba) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης