Δανάη Στράτου: Για τις άγνωστες απειλές στην οικογενειά της μίλησε η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη

Δανάη Στράτου: Για τις άγνωστες απειλές στην οικογενειά της μίλησε η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη

Τί είπε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη για τις απειλές που δέχθηκαν με τον σύζυγό της την περίοδο της κρίσης,  πώς παγιδεύτηκαν από το περιοδικό Paris Match και πώς έγινε ζευγάρι με τον πρώην υπουργό, ενώ όταν γνωρίσθηκαν ήταν και οι δύο παντρεμένοι

4698856
Η Δανάη Στράτου σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση αποκαλύπτει πως το 2011, όταν ο σύζυγός της Γιάνης Βαρουφάκης αρθρογραφούσε και έδινε συνεντεύξεις για την κρίση στην Ελλάδα, άγνωστοι απείλησαν την οικογένειά τους. «Το 2011 χτύπησε το τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και είπαν στον Γιάνη, πως ξέρουν που είναι ο γιος μας και να αν θέλουμε να ξαναγυρίσει, να σταματήσει να ασχολείται», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

«Στο Τέξας πήγαμε το 2012 και αυτό ήταν αποτέλεσμα της κρίσης. Ο Γιάνης μίλησε πολύ για αυτή την κρίση και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και αυτό είχε έναν αντίκτυπο , με την έννοια ότι κάποιους ενοχλούσε η κριτική του.

Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, διεθνώς αναγνωρισμένη εικαστικός, εξήγησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» γιατί χρειάστηκε να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο στην έρημο με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

«Μόλις έκανα και το δεύτερο παιδί μου , τότε κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η δουλειά μου για μένα. Σε πολλά από τα ταξίδια που έκανα κινδύνεψε η ζωή μου. Έμεινα ένα χρόνο στην έρημο της Αιγύπτου και είχα και τα δυο παιδιά μαζί μου. Και έτσι ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια που άρχισε το ταξίδι και η εξερεύνηση του πλανήτη και άλλων πολιτισμών και χωρών να ενσωματώνεται με τη δουλειά μου. Και μου ήταν πολύ δύσκολο μετά από το έργο στην έρημο να γυρίσω πίσω σε ένα στούντιο» είπε η Δανάη Στράτου.

Ακόμα, η Δανάη Στράτου περιγράφει πώς βίωσε, με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία εκείνος διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών και δήλωσε πως και οι δύο έχουν μετανιώσει για τη φωτογράφιση στο Paris Match. «Η φωτογράφιση στο PARIS MATCH δεν εκφράζει την προσωπικότητα μας και μας παγίδευσε», λέει χαρακτηριστικά.

«Το 2000 γνωρίστηκα για πρώτη φορά με τον Γιάνη αλλά ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους. Στον Γιάνη ερωτεύτηκα την εξυπνάδα του, την ομορφιά του και την ικανότητά του να ακούει άλλους ανθρώπους. Ο Γιάνης πάλεψε πολύ για τη χώρα του αλλά του τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. Στην κοινή μας ζωή ότι δυσκολία έχουμε αντιμετωπίσει , μας έχει φέρει πολύ πιο κοντά και αυτό νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Η φωτογράφηση στο PARIS MATCH δεν εκφράζει την προσωπικότητά μας και μας παγίδευσε. Ως σύζυγος θεωρώ ότι ο Γιάνης δεν είναι νάρκισσος. Είναι τρυφερός και πολύ πιστός στους ανθρώπους που αγαπάει. Το ότι ο Γιάνης είναι ένας πολύ γοητευτικός δεν με κάνει να αισθάνομαι ανασφαλής. Η πρόταση να κατέβω στην πολιτική δεν έγινε από τον Γιάνη Βαρουφάκη . Ένας από τους λόγους που κατεβαίνω στην πολιτική , είναι να κινητοποιήσω τις γυναίκες να βγουν μπροστά» είπε η Δανάη Στράτου στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης