Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει ελεύθερη και... διαθέσιμη

Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει ελεύθερη και... διαθέσιμη

Η ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε πως είναι μόνη τα τελευταία 10 χρόνια

theron_ar
Η Σαρλίζ Θερόν, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τον τίτλο «Long Shot» αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη και διαθέσιμη. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε την Πέμπτη στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της, περιμένει κάποιον να πάρει το θάρρος και να της ζητήσει ραντεβού.


Στην ταινία, ο συμπρωταγωνιστής της Σεθ Ρόγκεν, υποδύεται έναν άνδρα ο οποίος έχει δεσμό με την αγαπημένη του από την παιδική ηλικία και πρώην μπέιμπισιτερ, που βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος. Όμως, στην πραγματικότητα η Θερόν είναι εκείνη που ψάχνει για σύντροφο και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια.


«Είμαι σίνγκλ εδώ και περίπου 10 χρόνια, δεν είναι και πολλά. Απλώς περιμένω κάποιον να έρθει και να με ζητήσει σε ραντεβού», δήλωσε η ηθοποιός στην κάμερα του ET Canada. «Είμαι διαθέσιμη, όσο κι αν σοκάρει αυτό. Είμαι σαφής». Ο Ρόγκεν που ήταν δίπλα της εκείνη τη στιγμή επιβεβαίωσε το σχόλιο, συμπληρώνοντας: «Ναι, είναι μόνη εκεί έξω».


Η Θερόν διατηρούσε σχέση με τον Στούαρτ Τάουνσεντ, τον οποίο συνάντησε στα πλατό της ταινίας από το 2002, «Trapped». Χώρισαν το 2010 και τότε το 2013 άρχισε να βγαίνει με τον Σον Πεν. Την επόμενη χρονιά ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους, αλλά το 2015 χώρισαν οριστικά. Η Θερόν έχει υιοθετήσει δυο παιδιά, τον Τζάκσον και την Αγκούστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And a huge thank you to my incredible team for pulling this together ❤️ @lesliefremar @kateleemakeup @hairbyadir @katiecollinsstyle #GoldenGlobes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης