Με καλή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Πατρίκ Ογκουνσότο στο Survivor. O ποδοσφαιριστής μάλιστα, μετά τη νίκη της ελληνικής ομάδας απέναντι στην τουρκική, για τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ανέπτυξε και το σκεπτικό του για να πάνε οι νίκες σερί. Ο Ογκουνσότο προκάλεσε την έκπληξη των παικτών όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την είσοδό του στην ομάδα, και ο ίδιος όμως μίλησε με ενθουσιασμό: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα παίξω με τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε ομάδα και είμαι εδώ για να κερδίσουμε. Είμαι Κρητικός. Είμαι από τα Ανώγεια. Μπορεί να γεννήθηκα στη Νιγηρία, αλλά νιώθω Έλληνας. Εχω αφήσει ένα μωρό πίσω στην Ελλάδα, είναι τριών μηνών, αλλά εγώ είμαι εδώ τώρα!»
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.