Η Τραϊάνα Ανανίααπαντά πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της στο instagram όταν ο ποδοσφαιριστής Κυριάκος Παπαδόπουλος της έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τη, τι κάνει. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star και εξήγησε γιατί νευρίασε με το μήνυμα του ποδοσφαιριστή.
«Αν πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις καλημέρα σε αγνώστους. Εγώ ας πούμε δε στέλνω καλημέρα σε άγνωστο ποτέ. Και θεωρώ πως πάω καλά στα μυαλά μου. Επειδή είμαι λίγο κυκλοθυμική, τη μια μέρα μπορεί να ξυπνήσω και να πω θα τα σβήσω όλα τα social. Την άλλη μέρα θα ξυπνήσω και θα ανεβάσω μια ωραία φωτογραφία. Είναι επειδή είμαι ζυγός, είναι και ο κύκλος μας, σε εμάς τις γυναίκες.»!
Και υπογράμμισε: «Στο χωριό μου πριν 15 χρόνια είχαμε social; Εγώ γιατί είχα αγόρια; Αν γουστάρεις κάποια να κάτσεις να το ψάξεις. Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν θέματα ψυχολογικά τα οποία δεν έχουν λύσει. Η σχέση με τη γυναίκα καθορίζεται καθαρά από τη μητέρα και το οικογενειακό περιβάλλον»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Δείτε βίντεο: Τραϊάνα Ανανία: «Αν πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις καλημέρα σε αγνώστους»
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.