Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Πολιτικό μήνυμα ότι δεν φόρεσα σουτιέν στη διαδήλωση κατά του Κάβανο

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Πολιτικό μήνυμα ότι δεν φόρεσα σουτιέν στη διαδήλωση κατά του Κάβανο

«Γνώριζα πως ήταν σημαντικό να είμαι εκεί όπως και γνώριζα ότι ορισμένοι θα το έβρισκαν αυτό αμφιλεγόμενο αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα συζητούσαν γιατί δεν φόρεσα σουτιέν κάτω από το τοπ που επέλεξα» δήλωσε η Ραταϊκόφσκι στο περιοδικό Stellar

rata1ne
Την επιλογή της να μην φορέσει σουτιέν κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης για τον δικαστή Μπρετ Κάβανο υπερασπίστηκε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα.

Το 27χρονο μοντέλο ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδήλωσης στις αρχές Οκτωβρίου.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν τότε για την επιλογή του προσώπου του Κάβανο μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από την Κριστίν Μπλάζεϊ Φορντ ότι είχε αποπειραθεί να την βιάσει σε ένα πάρτι πριν από περίπου τρεις δεκαετίες, όταν και οι δύο ήταν σπουδαστές.

«Γνώριζα πως ήταν σημαντικό να είμαι εκεί όπως και γνώριζα ότι ορισμένοι θα το έβρισκαν αυτό αμφιλεγόμενο αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα συζητούσαν γιατί δεν φόρεσα σουτιέν κάτω από το τοπ που επέλεξα» δήλωσε η Ραταϊκόφσκι στο περιοδικό Stellar.

Κλείσιμο
Όπως είπε η επιλογή της ήταν για την ίδια «απόλυτα φυσιολογική» δεδομένων και των θερμοκρασίων που επικρατούσαν την επίμαχη στιγμή.

«Και βρισκόμουν εκεί για να στείλω ένα πολιτικό μήνυμα. Γιατί οι άνθρωποι να επικεντρώνονται στο τι φόρεσα;» αναρωτήθηκε το 27χρονο μοντέλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης