Ντέμι Λοβάτο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την υπερβολική δόση ουσιών

Ντέμι Λοβάτο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την υπερβολική δόση ουσιών

Η τραγουδίστρια βγήκε έξω για έναν καφέ. Ήταν ντυμένη πολύ απλά, με ένα μαύρο skinny jean, χακί τζάκετ, λευκά παπούτσια και μαύρο καπέλο

Demi_Lovato
Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η Ντέμι Λοβάτο πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου η νεαρή τραγουδίστρια είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο χωρίς της αισθήσεις της. Η τραγουδίστρια αναρρώνει και πλέον βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης, χωρίς όμως να είναι γνωστές πολλές άλλες πληροφορίες για την υγεία της.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε βλέπουμε την Ντέμι Λοβάτο έξω από το κέντρο αποτοξίνωσης στο οποίο διαμένει. Η τραγουδίστρια βγήκε έξω για έναν καφέ. Ήταν ντυμένη πολύ απλά, με ένα μαύρο skinny jean, χακί τζάκετ, λευκά παπούτσια και μαύρο καπέλο. Το outfit της συμπλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, η Demi φαίνεται χαμογελαστή και πολύ πιο υγιής! Η εμφάνιση της Ντέμι έγινε λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε η μητέρα της, Ντιάνα ντε λα Γκάρζα, η οποία μίλησε για το τι συνέβη την ημέρα όπου η Demi πήρε υπερβολική δόση αλλά και το πως είναι η υγεία της τώρα.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της είχε δηλώσει; «Είναι χαρούμενη, είναι υγιής. Είναι αφοσιωμένη στο να αποτοξινωθεί».

demi-lovato
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης